anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Azi la scoala am fost un pic filmata de o cretina de colega in baie in timp ce imi curatam haina ca m-au murdarit colegii! Ce sa fac? De pârât i-as pârî numai ca ma fac toti paracioasa si mai rau e! Toata lumea ma uraste si se i-a de mine! Mi-am distrus sanatatea omorîndu-mi nervi cu ei! Nu mai pot! Nu ii mai suport ce sa fac! La parinti am spus si mi-au zis ca nu trebuie sa ii bag in seama dar nu merge ca daca nu ii bag iar ma supara si se i-au de mine! Va rog ajutati-ma. Cea mai mare problema e aia cu fata care m-a filmat.Eu nu cred ca a apucat cv ca eu am inchis usa apoi a deschis-o si am acoperit camera de la telefon cu mana! Si acum imi e frica sa nu arate la toti si fata aia nu stiu cum dracu ca e mai populara, e emochista, satanista si invata oribil! Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si va multumesc pentru sprijin! Astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Demers la director sau la dirigiinta nu pre cred ca vei avea curaj s-o faci dar dupa ore nu cred ca te sanctioneaza nimeni daca ii spargi buza si sa nai nici o problema cu colegi la noi la scoala cel ce da ala face regulile asa ca daca o so speri putin (mai tare)o sa vada de ce esti in stare eu asa am facut este o curva acolo la scoala care asa merge pe colidor ca o capra arcuita si se lega de mine nu am avut nimic am lasat-o in fitele ei da cand au inceput sa rada cei de la scoala de mine ca nu am curaj so bat am chemat-o pe prietena mea siam maturat un pic santul cu ia acum iau cam scazut fitele cand trece pe langa mine face doi pasi mai incolo simi trge o mutra dar eu ma simt satisfacuta si inca ceva nu-ti fie frica de filmulet santajeazo si tu cu ceva daca nu-i dai bani ca sa stearga filmul sper ca ti-am fost de ajutor si scuze ca m-am luat sati povestesc aventurile mele

15 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu zic ca indiferenta e cea mai buna. nu da rezultate din prima zi dar va da. chiar daca te enerveaza si incep sa te jicneasca ignorai. nu-i mai baga in seama. lasa-i sa zica orice. tu evitai. cu cat ai vei evita mai mult cu atat o sa te lase in pace. :X daca nu merge asa eu zic sa vb cu directoarea scolii sa ai explici cum stau lucrurile :X succes

| Andrei07565486 a răspuns:

Dar te-ai filmat intr-un mod indecent,, in plus cu colegi poti doar sa comunici cu ei, mai exact zi ca ei si fa ca tine

| EvangelineLovin a răspuns:

Transfera-ta la alta scoala. Eu unu nu as mai sta acolo. Muta-te!

| Mihaiadamache a răspuns:

Pai simplu, exact cum ti-au spus si parintii, nu-i baga in seama.Mai mult se oftica colegii, cand o sa vada ca nu te mai intereseaza.Si intr-un final, o sa treaca de la sine. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
Stai linistita ca si eu am colegi idioti in clasa ( sunt 3) unul se crede babuin, altu-i mare cat un zid si celelalt i druli laughing. Si ei imi provoaca probleme din astea si nu-i bag in sema... doar ca si mie imi pusca nervii! In orice caz daca n-ai o dira de doi bani ca a mea, mai bine i-ai spune ei!
Sper ca te-am ajutat intr-un fel :d

| impulls a răspuns:

Sa-i spui directorului ca te-a filmat la scoala in timp ce erai in baie, si il rogi frumos sa nu-i spuna de la cine stie asta happy (risca exmatriculare tipa.) incearca sa fii mai sociabila cu toata lumea happy

| SaRa13 a răspuns:

Pai da zi la colega ta cere te-a filmat sa-ti imprumute telefonul pentru ca...si invinteaza un motiv [de ex: vrei sa iti sunt parintii iar tu nu ai minute,vrei sa vezi ce melodii are, vrei sa iti trimiti ceva prin blutooth, etc] iar tu stergi filmarea cat ea crede ca faci unul din motive
Sau mai poti sa o faci sa isi uite telefonnul pe banca sau pe scaun si sa ii iei si sa sergi filmarea...Parerea mea sper sa-ti fie de folos {funda nu o dai?}

| BruNNeTu a răspuns:

Buna.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu direcotrul scoli sau dirigintele tau.
Trateazai cu indiferenta arata-le ca nu-ti pasa de ei si se vor satura.

| Cezarul a răspuns (pentru BruNNeTu):

Sunt de acord cu BruNNeTu happy

| rakitik a răspuns:

Si daca arata ce? Mare chestie.Cu cat iti faci mai multi nervi si pui botu la fazele lor cu atat le dai satisfactie si motiv sa faca iar glume.Fii mai indiferenta, chiar ia telefonul si arata tu filmarea la ceilalti... posibil sa impresionezii copiii in felu astawinking

| Adryanus94 a răspuns:

Apoi nu stiu ce sa zic incearca sa o faci de ras cu ceva leagate de ea sau daca face ceav pe la ore spuneo la profiwinking nu-s ce sa zic sau ultima varianta ii tragi o bataie pe hol sa o vada toti si ii ies toate fitele alea din cap mare lucru nu ai ce sa patesti nota puratre 8 zici ca te-o injurat laughing)
si ca ea a sarit la tine

| JustDeedee a răspuns (pentru Adryanus94):

Foarte tare raspunsul laughing)

| Flavian22 a răspuns:

Eu zic sa o lasi in pace de data asata nai ce sa-i faci daca e tampi. Incearca sa rada de tine eu zic sa no mai bagi in seama.

| unforgettable a răspuns:

Heii.cati ani ai?

| bucatareasa2013 a răspuns:

Spune-i doamnei invatatore. Dansa va sti ce sa faca. Spune-i totul cu deamanuntul. Nu este nici o problema ca colegii te-ar face paracioasa.