| angel_5676 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri.Eu locuiesc in Italia, o amica de-a mea vrea sa se mute la mine si e insarcinata in 8 luni. Poate naste aici chiar daca nu are acte? Cat costa nasterea naturala in italia mai ales ca nu esti cetatean italian? Pe perioada sarcinii beneficiaza de asistenta medicala? Poate avea un doctor la care sa mearga?

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca poti, nu ii refuza ajutorul! Gandeste-te cum ar fi invers?!

Italia e o tara supercivilizata, si oricum se acorda asistenta medicala pentru nastere! Nu ii periclita nici sanatatea si nici viata ei si a copilului!

In viata TREBUIE SA FACI BINE!, ca sa ai de unde sa ti se intoarca!

| shalimar a răspuns:

O amica de-a mea a nascut anul trecut in Italia, cu toate ca nu avea acte.De platit nu a platit nimic. Oricum nu avea o lira(euro) in buzunar. Iar pentru vizita medicala, ii trebuie doar codicele fiscal parca si buletinul ei romanesc(stii de codicele fiscal, nu? foaia aia care ti-o da din comuna). Cu ele va merge sa isi faca programare. Dar nu cred ca va naste cu doctorul care o asista pe perioada sarcinii, ci cu cel care va fi de tura. Dar daca se muta la tine, poti sa ii faci rezidenta.Sa o iei in spatiu cum s-ar spune.Bafta si nastere usoara amicii tale.

| bambollaazarya a răspuns:

Buna eu stau in Italia de 6 ani si saptamana trecuta a nascut prietena mea cea mai buna! deci prietena ta poate sa nasca linistita aici chiar daca nu are acte si nu plateste absolut nimic, cand timpul sa nasca o duci la urgente si naste! iar copilul cum naste are drept de doctor de familie