Daca poti, nu ii refuza ajutorul! Gandeste-te cum ar fi invers?!
Italia e o tara supercivilizata, si oricum se acorda asistenta medicala pentru nastere! Nu ii periclita nici sanatatea si nici viata ei si a copilului!
In viata TREBUIE SA FACI BINE!, ca sa ai de unde sa ti se intoarca!
O amica de-a mea a nascut anul trecut in Italia, cu toate ca nu avea acte.De platit nu a platit nimic. Oricum nu avea o lira(euro) in buzunar. Iar pentru vizita medicala, ii trebuie doar codicele fiscal parca si buletinul ei romanesc(stii de codicele fiscal, nu? foaia aia care ti-o da din comuna). Cu ele va merge sa isi faca programare. Dar nu cred ca va naste cu doctorul care o asista pe perioada sarcinii, ci cu cel care va fi de tura. Dar daca se muta la tine, poti sa ii faci rezidenta.Sa o iei in spatiu cum s-ar spune.Bafta si nastere usoara amicii tale.
Buna eu stau in Italia de 6 ani si saptamana trecuta a nascut prietena mea cea mai buna! deci prietena ta poate sa nasca linistita aici chiar daca nu are acte si nu plateste absolut nimic, cand timpul sa nasca o duci la urgente si naste! iar copilul cum naste are drept de doctor de familie