| Manuelalarisa a întrebat:

Va rog ajutați-mă cu un sfat, am avut o relație de un an. Am rămas însărcinată, parintii mei s-au supărat pe băiatul cu care eram. M-a părăsit, dar am păstrat copilul si urmează sa nasc. Ma bucur ca am parintii lângă mine dar parca as avea nevoie de un prieten iubit. Am 22 de ani, am cunoscut un băiat, are 28 ne înțelegem bine, i-am zis ca o sa fiu mama, el s-a bucurat ca am păstrat copilul. Ma înțeleg bine cu el, ne-am văzut și în vara în realitate. Dar mi-e frica, vrea sa îl prezint părinților mei de craciun când vine în tara dar nu știu ce reacție vor avea ai mei. Is foarte dificili și acum vor sa ma protejeze de oricine. Le mulțumesc ca is lângă mine dar tot simt lipsa unui băiat lângă mine, am nevoie de afecțiune, el ma intelege, ma asculta, vrea o familie și el. I-am zis ca nu știu cum sa fac sa îl prezint sa fie bine sa nu ma cert cu ai mei. Tatăl copilului m-a părăsit, a plecat și ma gândesc ca la ai mei le e frica sa nu sufăr, în aprilie a plecat el. Și eu vorbesc cu băiatul asta acum și îmi pare matur fata de fostul care avea 23, imatur. Va rog un sfat, ce sa fac sa fie bine? Am suferit și nu as mai vrea.

Răspuns Câştigător
| forgottensoul a răspuns:

Pentru a fii fericita ar trebui sa alegi tu pentru tine.
Daca acest baiat te face fericita, nu vad de ce nu l-ai prezenta parintilor tai, pana la urma nu o sa stai cu parintii tai toata viata deci ai nevoie de cineva.
Eu te sfatui sa incerci macar si sa fii impacata cu ideea decat sa te gandesti mai tarziu " oare daca?"
Iti urez mult noroc si nastere usoara!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai totuși mare grijă - bărbații pot fi foarte perfizi! deși aparent acest băiat poate părea foarte „de treabă", nu e exclus doar să se folosească de nefericirea ta.

| Freya1 a răspuns:

Nu vreau sa te judec dar nu stiu de ce aveai tu nevoie acum de un barbat. Puteai sa vorbesti cu prietenii, cu o prietena, cu ai tai si mai ales sa te concentrezi asupra copilului sa ii fie lui bine.Stiu ca e nasol si dificil sa nu primesti iubire si afectiune dar totusi cred ca e cam devreme sa te reprofilezi, in plus ce sti tu despre baiatul ala? De unde sti ca nu te minte? De unde sti ca nu te va parasi sau rani si mai ales acum cand ai si un copil de care trebuie sa ai grija si asupra caruia sa te concentrezi...
Mai bine ti-ai raspunde tu intai la numite intrebari tie inainte de al prezenta parintilor si de a te arunca din nou in valuri.

| sofisis a răspuns:

De acum esti mama. De acum trebuie sa tai cordonul ombilical cu mama ta si sa lasi loc cordonului cu copilul tau. Deciziile tale trebuie sa fie NUMAI in interesul tau si al copilului, fara sa te intereseze prea mult de familia extinsa (adica parinti). Daca tu vrei sa fii cu baiatul asta, iesi de sub papucul parintilor, fii responsabila, spune-le calm si matur si da-le dreptul de a alege daca va vor in viata lor sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| GabyT10 a răspuns:

Anunta-i pe ai tai ca vrei sa le prezinti omul pe care il iubesti.Mergi cu el la ai tai si stati de vorba deschis, sigur vor intelege ca va iubiti (nu cred ca se vor impotrivi relatiei vazandu-te fericita langa el). Pana la urma ei trebuie sa inteleaga, esti om matur, daca nu-l accepta te poti muta cu el in alta parte si tot vei fi cu el.Sarcina si nastere usoara iti doresc.

| Paula2018 a răspuns:

Felicitari si sarcina usoara! Eu zic sa-l prezinti parintilor si daca voi va intelegeti, e tot ce conteaza. Ai tai vor sa te tina intr-o bula de protectie, dar daca va intelegeti o sa fie si ei mai deschisi. Plus ca... trebuie sa incerci, nu te poti retrage toata viata de toata lumea numai ca sa nu iti mai faca nimeni rau. Incearca, n-ai nimic de pierdut. Bafta!