Cu siguranta nu ai invatat atunci
Nu mai pune intrebari pe TPU
Ia caietul de mate/istorie si invata ca nu e asa de greu, sau poti incerca si metoda asta de invatare : Iei un pix rosu o foaie si copiezi lectia si asa poate reti mai bine, nu trebuie sa tocesti citesti de 3 ori lectia calm si tot memorezi ceva
Nu ai precizat ce clasa esti
Poi corect este sa pui burta pe carte si sa lasi PC caci distrage atentia si ia un caiet fa un rezumat la lectieapoi citesti de 10 ori asta pentru cei care prind repede iar pentru ceilalti citatul intre 10-15 ori iar apoi pui intrebari pe o foaie si dupa aceea te controlezi iar l mate l fell trebuie doar sa fii atenta eu ador matee inainte eram TUFA DE VENETIA si nu-i mult hai BFT!
Sa speram ca parintii tai au ajuns la concluzia ca Marian Valorosu' nu va ajunge nici macar odata ca si Carl Sagan sau Blaga peste noapte(scuza-mi comparatia, nu am vrut sa te compar pe tine doar ti-am dat un exemplu). Toate aceste lucru se fac cu vointa si incredere in timp.Incearca sa recapitulezi toate lucrurile pe care nu le stapanesti acum cu cineva care le stapaneste, poate vreun coleg si nu mai lasa lucrurile sa treaca asa usor pentru ca dupa cum vezi se astrang atatea incat nu le mai sti rostul. Discuta cu ei despre acest lucru, sunt sigur ca o sa te inteleaga si o sa te sustina.
La intrebarea asta e foarte greu sa raspunzi parerea mea este ca ar trebui sa te pui mai mult pe treaba ca sa ajungi ceva in viata(deoarece parintii tai asta isi doresc) Ar trebui sa te mai lasi de calculator si de alte activitati(daca ai prea multe) si sa incepi sa inveti cat mai mult! BFT
Nimic! Zile parintilor ca incerci si ai incercat sa iti indrepti nota (notele), dar materia nu e asa usoara pe cat o vad ei si este si foarte incarcata, astfel iti este foarte greu sa iti poti indrepta nota. De asemenea nu uita sa spui ca iti dai silinta.
Buna! Doamna noastra profesor de matematica ave o vorba "Matematica se invata cu creionul in mana!", deci daca nu lucrezi esti in cadere libera.Iar in ceea ce priveste istoria, habar n-am ce sa faci.Nici mie nu-mi place si inca mai caut o metoda sa invat.
Pai @Valy0 sunt clasa a 7 a si @jjeleu sunt drastici mai mult la mate pentru ca tati e prof de mate si urasc asta
Multumesc de sfaturi acum sunt ft buna la mate, merg la olimpiada si am numai note de 10
Pai ce sa faci? asa de drastici sunt? spune si tu ca mai mult nu poti ca te-ai chinuit dar n-ai putu...
Ochiialbastrii întreabă: