| stefy01stefy a întrebat:

Va rog ajutati-ma pentru. ca, sincer, nu stiu ce sa fac.Este ziua parintilor iubitului meu, ei fac 17 ani de casatorie. Voi ce credeti este ok sa le trimit un mesaj si daca da dati-mi si mie niste exemple.

3 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

CristinaCorporatrista,nu sunt de acord cu tine.Adica de ce nu le-ar trimite un mesaj,sau o mica atentie? In vremea asta soacrele s-au mai schimbat,nu mai sunt asa de invechite si comuniste.
Adica nu vreau sa te jignesc, fiecare cu opinia lui, dar nu vad de ce parintii iubitului lui stefy95stefy s-ar supara daca ar trimite un mesaj.Ba chiar cred ca ar aprecia acest gest, ar tine minte ca iubita baiatului lor si-a adus aminte si de ei.
Deci stefy95stefy,eu cred ca ar fi foarte frumos daca le-ai trimite un mesaj.Dar in acelasi timp,ai putea sa le iei o mica atentie:un obiect decorativ, un parfum, nu stiu.
Sper ca te-am ajutat

| Adriana_9241 a răspuns:

Daca sunteti in relatii bune, daca parintii lui te cunosc cel mai OK este sa iei un buchet de flori care ii plac mamei lui. Pt tata ar fi frumos o sticla de bautura pe care o prefera. Sa te duci personal (daca poti) cu iubitul si sa le urezi La multi ani! (inchinand si un pahar in cinstea lor) Daca esti la distanta de ei atunci trimite-le un pachetel unde sa fie o felictare cu doi oameni imbratisati care repreinta cuplul. Pe langa le mai scrii tu ceva.

| stefy01stefy explică:

Stati voi linistite ca l-am pus pe prietenul meu sa le spuna la multi ani din partea mea! Am preferat sa nu ma bag deocamdata si va multumesc pentru ajutor!