Fi optimista cu el, spune-i ca o sa fie bine, fi langa el! Si daca nu te intelegi cu el, eu cred ca trebuie sa ii spui chiar tu parintilor lui! Apropo, este un site, acolo gasesti un numar de telefon in care il poate ajuta pe prietenul tau, el trebuie doar sa sune, si un psiholog va sta de vorba cu el ii va explica il va ajuta sa se simta mai bine! Telefonul copilului : 116 111
Idee: l-ai intrebat daca poate suna la protectia copilului?
Scuze, aud destul de multe despre chestii din astea
Cati ani are acest prieten al tau? Daca are sub saisprezece, spune-i sa isi bage "mingile"-n cap si sa se apuce sa invete ceva folositor, de pilda sa citeasca niste romane de aventuri sau dezvoltare personala, ce il capteaza. La varsta lui toti am avut probleme cu parintii si ne imaginam ca noi le stim pe toate. Nu cred ca il bate nimeni pe degeaba. Parintii pot fi niste "ass-holes", dar nu cred ca el este usa de Biserica.
Fa-l sa bea ceai de sunatoare si sa mearga la medic, poate are nevoie de niste antidepresive. Si psiholog, da! Dar tu esti o sursa foarte buna de sustinere.
Buna,
Vrem sa il ajutam sa-i fie mai bine.
Poate primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul lui de discutii sau poate fi prietenul lui atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poate afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care se confrunta reprezinta subiecte delicate si s-ar putea simti in largul lui mai degraba in mediul online, il poti indruma sa ne transmita mesajul lui si la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa il ajutam!