Mi se intampla si mie sa gresesc fata de persoana iubita.Insa de fiecare data cand gresesc si el e suparat si nu vrea sa ma sune caut tot felul de motive sa il sun, ii dau bee***ca vorbesc cu el ii spun ca vreau sa-l vad si ne vedem si de acolo nu cred ca daca tu incerci sa-l impaci fiind cu el fata in fata mai rezista supararii, insa incearca si tu sa nu te mai oftici si sa fii geloasa tot timpul pentru ca e unul din lucrurile care enerveaza baietii tare! SUCCES
Phai. se VeDe Ca NU mai Sunteti Pusti s ava paRuITI de La 2 cuv. asa' CA va Fi destUL de sImpLU.
daca' Nu stii suna Un prieten (sau FACi fifty-fifty ) si pOAte el/ea stie, Fiind Ft boni Pr cu ubythu' tau (EX)-daca' Nu esti Sigura CA va ACCepta, ii SPUi ca aveti ceva ft IMportant de vb (asta merge intotdeauna).
De cand ne'MA desPartIT sa sTII ca m'AM schimBAT multH'...Nu mai SUnt asa' DE geloasa si de neRVOasa, ca M'ai dat SEAma ca nuMAI strik' tot cu gelOZI meah'.Mi'as dori ft mult sa imI mai DAI O SanSa, s aiti DOVedesc cat de mult TE besk', si c A nu mai sunt O imA T u R a.
APR:daca' U Nu te'ai schimbat, AR trebui sa O faci... sa nu MAI fi atat de geLOASA, stim ca e specific femeiesc, dar doar zi "te besk'"si vezi ce bine o s afie.El te beste pe tin' si daca' Nu te mai vrea, NU cred ca ' o sa te insele' ci O Sa vA despratiti, nEAVAND nicio' obligaTiE sa fiti impreuna... pa si gta.
si CAnD te infurii... eXpira SI insPira... sa vezI C atotu' TRece.
Draga ciupercamika baiatul nu-i chinuit de loc...din cauza lui ma enervez face tot felul de lucruri care ma enerveaza, imi da motive sa fiu geloasa, normal mereu ne certam din vina mea deoarece el face greseli eu il cert sh apoi el face pe sfantu sh tot impotriva mea se aduna toate deci ...cred ca ti-ai dat seama
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii arati ca il iubesti si mai lasa gelozia deoparte ca nu ajungi nicaieieri
Buna.eu m-am gandit sa ii spui ca te-ai schimbat si daca o sa mai fii geloasa odata sa nu mai vorbiti sau sa nu va mai impacati niciodata E buna ideea?
Scuza-ma draguta...dar daca tu gresesti...de ce repeti aceiasi greseala? Bietu' baiat! E chinuit saracu'