| Alexandra2277 a întrebat:

Va rog ajutor! Deci simt ca mama mea a luat-o razna! Face ca nebuna din toate nimicurile: de exemplu daca se intuneca putin afara si uit sa aprind lumina cand citesc, incepe sa sune toate mamele prietenelor mele si apoi mi le da mie la telefon si zice ceva gen "poate pe ele le asculti". Este atat de penibil! Iar daca merg la scoala cu cateva exercitii nefacute pur si simplu nu ma lasa sa plec! Si tine sa ma faca mereu de ras. Inca vine la mine la scoala si imi aduce covrigi. Nu inteleg de ce. Adica stiu ca e mama mea, si o iubesc dar simt ca intrece masura. Iar daca incerc sa vorbesc cu ea despre asta o apuca nervii mai rau. Va rog ajutor! Tin sa mentionez ca am 16 ani.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Are ceva probleme de sanatate? urmeaza un tratament ceva? ar fi o explicatie.
Incearca sa stai de vorba cand este calma..si explica-i ca esti destul de marisoara si ai nevoie un pic de intimitate.
Incearca sa o intelegi de ce reactioneaza asa, ce experienta neplacuta a avut? ceva necaz in familie? poate are nevoie de ingrijiri medicale/un control ceva.
O seara bunahappy

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Vorbesti foarte urat despre mama ta.Treptat ea se va impaca cu situatia ca devii independenta.Fii fericita ca ai o mama asa grijulie.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic sa mergi la un psiholog si sa-i spui toate acestea. Poate discuta ea/el cu mama ta si o convinge ca nu e ok sa se poarte asa. Sau chiar si cu o ruda, de cine te-ai simti tu mai liber sa-i vorbesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholog, sau vorbeste cu taica-tu in legatura cu asta, sau ia si tu niste atitudine, daca zbiara ea, tu de ce nu?

| Daviddd a răspuns:

Cam greu sa faci ceva dat fiind faptul ca de la o varsta nu prea mai poti schimba o persoana, insa multumeste-te cu ce ai, am trecut prin lucruri de genul si chiar mai rele, si cred ca tot ce poti face e sa iti continui viata, deoarece nu stiu pe nimeni sa isi fi determinat parintii sa se schimbe, iar persoanele cu probleme primesc o rasplata mai mare decat ai crede, este in noi si o simtim diferit.