Buna
Are ceva probleme de sanatate? urmeaza un tratament ceva? ar fi o explicatie.
Incearca sa stai de vorba cand este calma..si explica-i ca esti destul de marisoara si ai nevoie un pic de intimitate.
Incearca sa o intelegi de ce reactioneaza asa, ce experienta neplacuta a avut? ceva necaz in familie? poate are nevoie de ingrijiri medicale/un control ceva.
O seara buna
Vorbesti foarte urat despre mama ta.Treptat ea se va impaca cu situatia ca devii independenta.Fii fericita ca ai o mama asa grijulie.
Buna!
Eu zic sa mergi la un psiholog si sa-i spui toate acestea. Poate discuta ea/el cu mama ta si o convinge ca nu e ok sa se poarte asa. Sau chiar si cu o ruda, de cine te-ai simti tu mai liber sa-i vorbesti.
Cam greu sa faci ceva dat fiind faptul ca de la o varsta nu prea mai poti schimba o persoana, insa multumeste-te cu ce ai, am trecut prin lucruri de genul si chiar mai rele, si cred ca tot ce poti face e sa iti continui viata, deoarece nu stiu pe nimeni sa isi fi determinat parintii sa se schimbe, iar persoanele cu probleme primesc o rasplata mai mare decat ai crede, este in noi si o simtim diferit.