E normal ca te simți asa fiindcă esti traumatizat/a
Daca îți iei viata crede-mă ca nu rezolvi nimic. Gândește-te la mama si fratii tai...si eu am fost in situație de genul doar ca e tatăl meu biologic. Încearcă să vorbești cu un adult de încredere sau un psiholog(dacă ceri trimitere de la medicul de familie, e gratis). Eu am împlinit 18 ani și am cam rupt legătura cu familia. Trebuie sa fii puternic/a. Plus... poti sa suni la politie fiindcă ce face tatăl tau vitreg este abuz emoțional+fizic+abuz in familie. Nu e ok. Eu sunt fată și la 16 ani am chemat politia pe tata ca nu mai puteam sa vad cum o bate pe mama, pe mine si pe cele 2 surori ale mele. S a mai linistit putin. Nu trebuie să-ți fie frică si daca te ameninta cu ceva duoa ce ai anuntat politia, anunti iar fiindcă nu e normal sa te amenințe. Ceva foarte important:aduna dovezi.ia pe video sau audio ce se întâmplă, poze la rani daca exista.nu este tatăl tau biologic deci sa nu-ți para deloc rău de un om de genul. Eu niciodata nu am tolerat comportamentul de genul. Fi curajos/curajoasa! Nu uita, aduna cat mai multe dovezi si nu ezita sa mergi la poliție.
Daca ti-ai sters numele... probabil ca nu te mai intereseaza deloc raspusnurile noastre.