Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Martie 2025 sunt:
Care e motivul / motivele pentru care social media a devenit de cativa ani o platforma pentru a te lauda? Toti pe care ii cunosc, cred ca ar muri naibii daca nu ar posta in fiecare săptămână poza ...? (mai mult)
E adevărat ca barbatii însurați regreta faptul ca s-au casatorit?
Bună. Am 3 copiii 2 băieţi şi o fată baiatul cel mare are 5 ani, unul 2 ani iar fata 1 an îi cresc singura dar puteţi citi întrebarea anterioara dacă vreţi detalii băiatul cel mare deşi are...? (mai mult)
Bună. Am o situație mai delicată în familie, am 30 de ani, am pe cineva, aș vrea să mă mut cu el dar am o problemă acasă, mama nu lucrează de 2 ani pe motiv ca nu vrea iar tatăl meu este...? (mai mult)
Îmi este frică de bunicul meu, am impresia că o să se ia de mine când merg să îmi vizitez bunicii. El e bolnav, are Alzheimer, și tot cred că o să se ia de mine când vin la ei. Cum să...? (mai mult)
Bună ziua. Am o relație de 8 luni si simt ca turbez. Mi- am dat sufletul din mine pentru relația asta, am plecat de acasă pentru el când ne- am certat si mă bloca mă duceam peste el. De fiecare...? (mai mult)
Vreau sa îi dau și eu niște sfaturi noii mele prietene! Ideea este ca eu niciodată nu am dat un sfat cuiva și nu știu cum sa fac asta! Ma tot gândesc: dacă nu îi va plăcea ce sfat îi voi da!...? (mai mult)
Dragi bărbați, ce ați vrea să primiți de ziua voastră de la femeia iubită? Nu vreau idei de cadouri, vreau să știu ce v- ar plăcea. ( Dintre lucrurile materiale, sau dacă ar fi vorba despre...? (mai mult)
Vorbeam pe apel cu fata care urma sa ne vedem în vara și era și maica sa cu noi apel și discutam, apoi zicea maica sa în gluma (cred) " nu i- ai zis ca ai un iubit" și apoi începe sa rada maica-...? (mai mult)
Am o curiozitate deci o verişoară de a mea care stă în satul vecin în ultimul timp am observat că ea e mai mereu acasă la mama ei și ea era măritată de vreo 10 ani şi stătea în Braşov şi...? (mai mult)
Bună voiam vi se pare corect că iubitul vostru după ce că nu vă dă nimic de 8 martie nici să nu vă trimită un mesaj cu la mulți ani, asta mi sa întumplat mie azi un mesaj nu am primit de la...? (mai mult)
De ce majoritatea femeilor, (nu toate din fericire) nu rad cand cineva face o gluma? Sau nu le înțeleg? Imi amintesc cand eram la soferie si o fata a spus o mica glumița altei fete, care s- a supărat...? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati pentru ca ma tot contrazic cu o prietena. Sora tatalui meu are o fata. Iar fata asta are doi baieti, ce imi vin mie baietii astia? Nepoti sau verisori?
Hello tuturor. Deși urmăresc adesea întrebările de pe acest site care sunt asemănătoare cu unele situații în care mă aflu... în acest moment mă simt în ipostaza să postez și eu o una, fiind...? (mai mult)
De ce nu pot găsi pe cineva care să mă iubească pentru cum sunt eu ca persoana? Este imposibil? Voi ați găsit pe cineva care sa va iubească pentru felul vostru de a fi?
Nu se întâmplă nimic dacă suni din greșeală și îți dă numărul de telefon și îi închizi rapid
Cum să fiu complet indiferent la lucrurile ce le spun oamenii?
Întrebarea mea e ciudată, dar am crescut- o pe fiica verisoarei mele primare de cand avea 11 ani. Parintii ei au decedat. Eu nu am avut copiii proprii si am incercat sa fiu o figura buna pentru ea. ...? (mai mult)
Fata cu care ies acum vorbeste foarte mult despre influenceri și vloggeri dar și despre Cancan iar eu cand am aflat am vrut și eu sa intru in discuții și sa aflu mai multe despre tema asta doar pentru...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să- mi spuneți idea de răzbunare pentru tatăl meu. Tatăl meu la prima vedere pare un om normal și de treaba dar nu este, mereu îți bate joc de mine și uneori mă abuzează, ...? (mai mult)
Cum rămâi optimist în timp ce îți cauți un loc de muncă?
Bună TPU! Simt că nu mai pot, și simt nevoia să scuip tot, azi, la liceu avut crize de plâns pentru o întâmplare foarte neplăcută de aseară. Înainte să spun ce s- a întâmplat aseară, ...? (mai mult)
Daca cineva s-a casatorit cu o persoana si dupa acea persoana moare se pastreaza numele de familie al acelei persoanei sau nu? (nu faceti misto va rog????)
Fetelor ce țoale va place sa vedeti la baieti? Va plac baietii care se imbraca ca niste rapperi? Cu blugi baggy (doar putin) de ex, sau jordani? Sau va plac baietii la costumas?
Bună. Socrii mei nu respectă regulile pe care le- am stabilit pentru copilul meu. Bebelușul meu încă nu are 8 luni, iar de fiecare dată când mergem în vizită la socrii mei, ei încearcă să...? (mai mult)
Bună, voiam să vă cer şi voiam o părere în legătură cu cine are dreptate, deci eu mă cert cu tatăl meu pentru că, când eram mică bea, mă bătea, mă alunga afară din casă dezbracată...? (mai mult)
Bună, Ce să înțeleg dacă fostul meu îmi spune ca nu mai poate fi nimic intre noi dar totuși mă ia cu el peste tot dormim împreună și mergem la familia lui împreună. Mai există șansa de...? (mai mult)
Eu am o impresie ciudata ca nimeni din societate nu se mai aranjează pentru el ci numai pentru altcineva! Ceea ce vreau eu sa spun este ca oamenii pun prea mult accent pe aspectul fizic in ziua de azi!...? (mai mult)
Cum ar trebui sa se imbrace o fata intr-o relatie dupa parerea voastra?
E normal ca cineva sa divorteze din cauza ca sotia nu ii gătește? Avem in oras un astfel de caz.
Fetelor ce hobby-uri urâți la un barbat? Ati putea rezista cu cineva care de exemplu se joaca jocuri video in loc sa mearga la cluburi in fiecare noapte?
Fetelor care sunteți pe aici (si sunteți, sper) ce vârstă preferati sa aiba partenerul vostru? Cand eram la liceu o colega la 15 anișori avea gagic de 24 ani. Ar trebui sa mai aștept 4 ani? Si asa...? (mai mult)
Bună, eu am 23 de ani şi sora mea a împlinit acum 18 ani şi taicămiu i- a spus să plece de acasă că gata, că nici eu, nici ea nu mai suntem copiii lui şi nu mai are nicio responsabilitate ...? (mai mult)
Considerati afirmatia, , femeia trebuie iubita, nu inteleasa ca fiind putin sexista sau spusa de un barbat care nu se pricepe deloc la femei! Eu cred ca o femeie poate fi inteleseasa daca un barbat vorbeste...? (mai mult)
Doar eu am o părerere proastă despre fetele care fac copii de tinere? Era una aici care la 20 ani avea deja trei copii.
Am 20 de ani şi deja 3 copii, cel mare are 5 ani, după unul de 2 ani şi cel mic de tot are 1an, 2băieţi şi cea mică e fată. Primul copil l- am nascut la 17 ani, copiii nu au acelaşi tată,...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți când partenerul sau partenera vrea să iasa în club, terasa, centru vechi, cu persoane de se* opus, și se duce fără voi, ca din motive personale nu puteți merge, cum...? (mai mult)
Dorim sa ne casatorim religios in UK dar nasii nostri sunt de alta religie si nu sunt casatoriti( cuplu: catolica- ea ortodox- el). Ei au fost si martorii nostri la cununia civila. Stiti cumva daca ar...? (mai mult)
Buna. Cred ca peietena mea ma inseala. Nu stiu cum sa fac sa aflu, eu lucrez intr- un capat, ea in altul. Nu pot sa lipsesc de la lucru sa vad ce face ea, dar dupa cum se comporta asa pare. Ce idei ...? (mai mult)
Parintii mei nu cred ca m- au dorit niciodata. Simt foarte mult diferentele care se fac intre mine si sora mea, eu fiind sora cea mare. Lucruri banale aparent, dar pe care nu ai cum sa nu le simti sau...? (mai mult)
Cum as putea sa ma bag in seama cu o fata daca nici nu stiu ce conversatie sa initiez? Adica, cum le plac femeilor sa fie abordate? Am auzit ca multe prefera barbati mai violenti si tupeisti. :)) eu unul...? (mai mult)
Bună seara, am 30 de ani iar iubitul meu își dorește foarte mult un copil cu mine, dar părinții mei nu sunt de acord cu așa ceva, ce mă sfătuiți să fac? Țin să menționez ca lucrez și...? (mai mult)
Buna, sotul meu are un prieten mai vechi, ei cand se întâlnesc întotdeauna vine acasa beat crita si aproape de dimineata ora 3- 3, 5.Eu de fiecare data retraiesc si nu pot sa dorm pana nu vine si ...? (mai mult)
Buna. Am o situatie mai delicata, as vrea doar sa incercati sa va puneti in locul meu, si sa imi spuneti cum ati proceda. Bunica mea, inca din copilarie m- a marginalizat fata de toti nepotii ei pentru...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema destul de penibila. Este despre faptul ca am 20 de ani si permis de un an si patru luni. Problema este ca mama mea nu imi lasa masina adica sa o conduc singur mereu are o pastila,...? (mai mult)
Salut tuturor Nu stiu cum să încep dar o să încep cu începutul eu am fost plecat în Anglia în 2019 si m- am întors de acolo în 2020 apoi am plecat iar în anul 2021 m- am dus înapoi în Anglia...? (mai mult)
Hei, TPU, plâng încontinu și nu mi pot reveni, abia acum ce m- am mai liniștit dar sunt un cărbune pe interior și simt că stau să explodez, am distrus lucruri prin casă și abia după ce am...? (mai mult)
Buna! De o vreme buna de timp este un baiat care ma cauta cu privirea atunci cand intra in acelasi loc unde sunt si eu prezenta.Se uita fix in ochii mei dar nu are curaj nici sa ma salute.Noi am fost in...? (mai mult)
Hey! Dați- mi un sfat, va rog, nu stiu ce sa mai fac. ????♀️ Iubitul meu locuiește în UK de 6 ani … eu locuind în România … el este stabilit cu părinții lui, este foarte, foarte ...? (mai mult)
Mai exista prietenie adevarata? Cum iti faci prieteni adevarati in ziua de azi? Sincer.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.