| tump a întrebat:

Va rog cine ma puate ajuta sunt indragostit de o fata si ea nici ca s-ar uita la mine, ce sa fk am "fluturi in stomac"! ::XX help me please!

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Dragul meu, este frumos sa fii indragostit, chiar minunat. Cred ca fata habar n-are ca tu o iubesti. Ca sa afle, spune-i sincer acest lucru, numai daca ea nu este intr-o relatie cu alt baiat. Daca este libera, poarta-te cuviincios si asa cum esti tu, fara sa exagerezi cu nimic. Fii atent cu ea si asteapta raspunsul. Sa nu te astepti la un galagios "da", ci sa astepti cu rabdare si mult respect, pentru ca nu poti da buzna in inima unei persoane. Trebuie sa te cunoasca cat de cat si apoi, incet, incet, sa dezvoltati o relatie, daca vrea si ea. Sfatul meu este sa nu incerci s-o cuceresti cu lucruri exagerate sau neadevarate in ceea ce te priveste, pentru ca mai tarziu va descoperi cine esti cu adevarat.
Pentru inceput intra in vorba cu ea, cerceteaza daca are vreun prieten si apoi incepi sa-i faci curte. Daca observi ca ea nu-ti raspunde, renunta. Dragostea cu sila nu se face.
Ai incredere in instinctele tale si vei sti ce trebuie sa faci pas cu pas. Succes!

5 răspunsuri:
| Ann3 a răspuns:

Pai cred ca ai putea incerca sa-i zici ce simti cu adevarat, sa ii dai flori sau sa ii arati ca este speciala pentru tine... daca nu iti va raspunde la sentimente inseamna ca nu e facuta pentru tine. Mai sunt milioane de fete pe planeta crede-mawinking. Iti tin pumnii.

Succes!

| KuroNeko a răspuns:

Discuta cu ea amical despre preferinte in mai multe domeni si incepe cu o prietenie frumoasa. Dupa cateva zile intreab-o lucruri despre preferintele ei in baieti, daca te regasesti in ele invit-o in oras.
Graba strica treaba! Iau-o usor happy

| romario_8067 a răspuns:

Sunama si te ajut 0766805675

| tump explică:

Romario da-mi id tau... al meu este lina_luca_cristian

| jordan_6666 a răspuns:

Citat din paraziti"daca ai fluturi in stomac siguri ai mancat o omida"