anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog foarte mult sa ma ajutati! Incerc sa-mi fac prieteni dar nu prea imi iese, nici macar pe internet. Pur si limplu nu inteleg ce au altii si ce nu am eu.Adica pe chaturi sunt persoane care au multi prieteni, toata lumea vorbeste cu acele persoane, sunt mereu in centrul atentiei, etc...Pai eu ce ar trebui sa fac ca sa mi se acorde atentie? Persoanele alea nu fac nimic deosebit. vorbesc, glumesc, dar asta pot sa fac si eu! Cum sa fac sa intru in evidenta si eu? Ati mai trecut prin asa ceva? Si daca da, acum va baga cineva in sema?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nicicum.Nu imi place atentia.De fapt nu imi place delocthinking
De ce sa te remaci prin glume nesarate la adresa altora si ironii gratuite? Decat un prost popular mai bine un ilustru anonimwinking

| kiwii a răspuns:

Nu astepta sa te bage lumea in seama, gata-te tuwinking
Incearca sa fii mai comunicativa, chiar si pe net.Intra in vorba cu toata lumea pe chaturi, socializeaza, fa glume multe.Nu inteleg ce nu ar putea sa mearga asa.

| perla a răspuns:

In primul rand nu mai fi anonim ia si tu o foto bengoasa si o pune ca profil.si apoi vei vedea. c-o sa .ai.eu asa am facut

| Xonia a răspuns:

Poi glumeste si tu
Dar acum sa no tii numai in glume ca dupa chiar nu te mai baga nimeni in seama
Fa-ti un prieten/prietena cu care sa iesi p afara si asa vei cunoaste mai multa lume

Bafta

| anka a răspuns:

Daca nu ai fi anonim/anonima poate ai reusi sa iti faci prieteni aici. Cum sa iti scrie lumea draga anonimo sau draga anonimule?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru sfaturi... nu ma asteptam sa primesc atatea intr-un timp atat de scurt! mersi mult! o sa-mi fac cont! sunt fata, ca sa stiti si voi!

| eduardd a răspuns:

Nu-i cred ca-i important sa te "bage-n seama", sau daca ai fi "vedete" crezi ca te-ai simti mai bine?; tu trebuie sa stii ce te multumeste si asta depinde prea putin de ceilalti, dar...http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc