Bună,
Dacă te-ai îndrăgostit atât de repede de DJ înseamnă că mare lucru pentru prietenul tău nu ai simţit.Tocmai acest lucru ţi-a servit să îţi dai seama că este nevoie să inchizi acest capitol din viaţa ta şi să îi dai papucii prietenului tău,pentru că nu simţi nimic pentru el, poate doar o mică ataşare şi obişnuinţă pentru timpul petrecut împreună.
Pe de altă parte, treaba cu DJ-ul este alta.Nu ţi se pare oarecum bizar că nici măcar nu te cunoaşte şi îţi zice că vrea o relaţie serioasă cu tine? Poate vrea decât să îşi lingă rănile alături de tine, să o uite pe fosta lui prietenă cu care a fost un an şi ceva folosindu-te pe tine.
Dacă ţi-a picat cu tronc tipul, nimeni nu zice că nu poţi să îi ceri id şi să îl inviţi undeva dacă ţii morţiş să îl cunoşti.
Cel mai bine şi mai (uman!) ar fi să nu îi spui prietenului tău actual în pragul sărbătorilor că vrei să o termini cu el şi să anulezi petrecerea de Revelion cu el.Nu este deloc drăguţ să intri în noul an alături de el şi după să îi dai papucii.
O dregi, faci ceva şi nu îţi petreci Revelionul cu el. Apoi, lasă lucrurile să decurgă treptat.Trimite-i SMS-uri de Anul Nou (asta trebuie să o faci!) dar,apoi, după sărbători încearcă să fii mai rece, mai indiferentă cu el.Inventează scuze ca să nu vă vedeţi,nu îi răspunde la mesaje sau la telefon,etc.
După aproximativ o săptămână,poţi să îi spui că vrei să termini relaţia şi, bineînţeles, motivul real pentru care vrei să faci acest lucru.
Baftă şi numai bine!
Ne cunosteam de ceva timp...eu si Dj-ul! Invata in liceu. :* Nu e nici o alinare, pentru ca are aproximativ 3 luni de cand nu mai este cu ceea persoana.Mi-a zis ca e timp sa ii dea inima lui altcuiva.stiu ca suna...prea..dar nu am ce face! Iti multumesc foarte mult pentru sfat! :* Un An Nou Fericit!
. Imi pare sincer rau pentru tine, dar cred ca o sa trebuiasca sa fii sincera cu el. Nu acum dupa ce trece revelionu, sa nu i strici placerea. Ii vorbesti frumos, spunandu i ca nu mai simti nimic...si ca ti pare foarte rau... dar nimic nu dureaza la infinit si orkm ar fi venit momentu ala sa va despartiti daca nu acum probabil mai tarziu. asta e dar daca vrei sa ai o relatie cu celalalt tip fa asta.
E complicat rau. Este adv ca nu poti sa il ranesti chiar acum de anul nou. Parerea mea este sa iti urmezi inima, indiferent de alte lucruri, chiar daca il vei rani, incearca sa-i spui usor. Succes! Un an nou fericit sa ai!
Off offf offff, e foarte complicata situatia! pai in primul rand, e clar ca pentru prietenul tau actual, nu prea simti nimica, sau poate ai simtit candva si acu a disparut, primul sentiment care apare intr-o relatie este sentimentul de atasare, gen wai ce dragut e tipul/tipa aia daca acest dj de care zici tu a mai avut relatii serioase inainte e ok, dar nu crede totusi orice Nu ii da vestea prietenului tau acu, oricum mai devreme sau mai tarziu tot o va afla, daaar, pacat ca vine revelionul mai lasa putin, e trist e ca si cum i-ai prelungi agonia, incearca macar sa ramai prietena buna si dupa cu actualul prieten asta in cazul in care iti face placere sa stai in prezenta lui! Ai grija cu dj-ul, nu tot ce zboara se mananca! Ia aminte la asta sunt baiat si am trecut prin multe!
Pai cred ca ar trebuie sa astepti sa treaca Revelionul ca sa nu il strici fostului. Apoi ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca nu mai merge si ca simti ca esti indragostit de altcineva. Cred ca ar trebui sa inteleaga bine asta depinde si de caracterul lui
Deci eu cred ca ar fi mai bine sa-i zici.
Acuma depinde si de caracterul lui, cat te iubeste sau nu.
Dar pentru tine ar fi mai bine sa-ti incepi anul alaturi de persona iubita
trebuie sa te gandesti bine si sa-ti ei inima-n dinti si sa-i zici, pana la urma tot n-o sa ramai cu el asa ca nu cred ca ar trebui sa astepti revelionul sa-l petreci cu el ca oricum o sa fie dezamagit.