Domnul Sergiu Nicolaescu locuieste pe strada Muzel Zambacciannr 21.se ajunge usor din Dorobanti.casa este chiar pe colt.cine stie... poate aveti noroc!
Maine am sa merg acolo. sper sa fie asa cum ai scris, multumesc tuturor pentru ajutor...Multa sanatate sa va dea Dzeu la toti si indeplinirea tuturor dorintelor de anul nou.Am sa revin cu vesti daca l-am gasit, sper din inima sa pot da de dansul.o sa fie o mare surpriza pentru iubitul meu ...va multumesc mult.
Ai avut dreptate.am mers astazi la domnul sergiu acasa.si am avut ocazia sa il vedem.este mult mai tanar in realitate, nu ii dam mai mult de 55 de ani,a fost foarte primitor cu noi, este un om cu un mare caracter, nu ca alti actori cu nasul pe sus.o sa mai mergem la dansul in ianuarie deoarece se grabea sa ajunga la o intalnire.si nu am apucat mult sa stam de vorba cu dansul. sper sa apucam sa facem si poze cu dansul si sa vorbim mai mult.va multumesc tuturo ca ati participat la intrebarea mea.un an nou cat mai bun la toti!
Poi te-as sfatui sa incerci sa intri pe paginile de facebook ale actorilor romani( de prin filmele lui) sau cumva pe net sa gasesti blog sau site-ul lui Jojo.Si ea ti-ar putea raspunde la intrebarea ta.Mult succes.AAA si daca gasesc ceva pe net, te anunt.
Nimeni nu traieste vesnic