| AngelinaSad a întrebat:

Va rog frumos din tot sufletul. Vreau sa ii indeplinesc o dorinta iubitului meu si nu stiu cum sa fac si de-aceea va cer voua celor de pe TPU cu speranta ca poate cineva ma va ajuta.
Vreau sa incerc sa dau de domnul regizor Sergiu Nicolaescu, sa aive ocazia iubitul meu sa ii stranga mana odata in viata pentru ca il admira foarte mult. s-a uitat la toate filmele cu el, chiar are si poze cu el in pc, joaca anumite jocuri cu numele lui.Numai eu stiu cat isi doreste sa ii stranga mana si un autograf din partea lui.Va rog mult, cineva sa ma ajute sa dau de domnul Sergiu Nicolaescu. Mi-ati face o mare bucurie atat mie cat si lui.Va rog din inima sa nu radeti de mine si incercati sa ma ajutati, ca am cautat pe net dar nimic cum sa dau de dansul.Va rog mult de tot.

Răspuns Câştigător
| vaiana a răspuns:

Domnul Sergiu Nicolaescu locuieste pe strada Muzel Zambacciannr 21.se ajunge usor din Dorobanti.casa este chiar pe colt.cine stie... poate aveti noroc!

| AngelinaSad explică (pentru vaiana):

Maine am sa merg acolo. sper sa fie asa cum ai scris, multumesc tuturor pentru ajutor...Multa sanatate sa va dea Dzeu la toti si indeplinirea tuturor dorintelor de anul nou.Am sa revin cu vesti daca l-am gasit, sper din inima sa pot da de dansul.o sa fie o mare surpriza pentru iubitul meu ...va multumesc mult.

| AngelinaSad explică (pentru vaiana):

Ai avut dreptate.am mers astazi la domnul sergiu acasa.si am avut ocazia sa il vedem.este mult mai tanar in realitate, nu ii dam mai mult de 55 de ani,a fost foarte primitor cu noi, este un om cu un mare caracter, nu ca alti actori cu nasul pe sus.o sa mai mergem la dansul in ianuarie deoarece se grabea sa ajunga la o intalnire.si nu am apucat mult sa stam de vorba cu dansul. sper sa apucam sa facem si poze cu dansul si sa vorbim mai mult.va multumesc tuturo ca ati participat la intrebarea mea.un an nou cat mai bun la toti!

6 răspunsuri:
| Ioniboni a răspuns:

Poi te-as sfatui sa incerci sa intri pe paginile de facebook ale actorilor romani( de prin filmele lui) sau cumva pe net sa gasesti blog sau site-ul lui Jojo.Si ea ti-ar putea raspunde la intrebarea ta.Mult succes.AAA si daca gasesc ceva pe net, te anunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai sigur il gasesti la senat, dar ma indoiesc sa il gasesti zilele astea.Sau mergi la oricare teatru din Bucuresti si te vor indruma cum poti da de dinsul.Mult noroc.

| firefox6 a răspuns:

Imi pare rau dar sergiu nicolaescu nu mai locuieste cu noi pe pamant :-(

| Andi_Apostol_1990 a răspuns (pentru firefox6):

Nimeni nu traieste vesnic

Întrebări similare