incearca sa stai de vorba cu ea si sa-i explici ca nu este mama ta si ca nu ar trebui sa va certati din orice...si sigur o sa nteleaga! Sa-i spui sa fie mai calma sa nu se mai enerveze asa de mult si tu la fel...SUCCES!
Spune-i ceea ce nu iti convine... daca sunteti prietene te va intelege sh va inceta sa t tot critice
daca continua.nu mai sta cu ea...macar la scoala sa scapi d gura mamei
Inceark sa vorbesti cu ea sa o intelegi d c face asa. poate ca ea o spune pentru binele tau dar tu nu. ti dai seama de asta si te enervezi... spune. i ce nu. ti convine la ea
daca sunteti prietene foarte bune puteti vorbi deschis si sa va spune. ti totul in fata... daca este doar o colega las. o... explic. i ce te deranjeaza si faptul ca nu vrei sa se mai bage si ai terminat cu ea
Trebuie sa stai si sa analizezi cu calm situatia, sa realizezi motivul pentru care au inceput sa existe aceste divergente. Poate au aparut din cauza ca nu mai comunicati la fel de mult ca inainte. Daca nu reusesti sa gasesti motivul atunci incearca sa schimbi anturajul.
Incearca sa iti ''stopezi'' iesirele.Sa stii ca si eu ma enervez fff repede, dar incerc sa ma calmez... si da roade, dar iti trebuie mult timp si rabdare
Pur si simplu o tratezi cu indiferenta iar daca nici asa nu merge iei atitudine si ii zici, daca se supara inseamna ca nu a inteles ce a facut sau ce face si o lase in pace.
Spune-i frumos ca daca te mai enerveaza nu o sa te mai poti concentra odata si o sa-i tragi una chiar daca este colega ta... spune-i ca nu iti lasa de ales...doar nu o s-o lasi sa stea pe capul tau toata viata.De frica sau nu o sa inteleaga si nu o sa mai fie asa...am avut si eu o asemenea problema si asa am rezolvat-o. sper sa te ajute... difera totusi de la persoana la persoana