| ale_4097 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati. Imi place de prietenul meu cel mai bun dar el are prietena. Da semne ca si el ma place. Aseara l-am intrebat daca ma place si el a zis " Daca as spune da ce s-ar intampla?" Eu am zis ca nu stiu. El a razpuns "Da te plac ca si amica". Nu stiu ce sa inteleg din asta. El stie ca il plac. Ajutati-ma va rog!

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ai grija: "cine seamana vant, culege furtuna". Pune-te in papucii celeilalte, cum te-ai simti sa fi ea in aceasta situatie?
Daca mergi pe drumul asta inainte, peste 2-3 ani sau chiar mai putin, nu va trebui sa te pui in papucii ei, ca vei simtii asta in papucii tai. thinking

Răspuns utilizator avertizat
| KiddFaraSentimente a răspuns:

Pai. daca sunteti prieteni asa buni, si aveti incredere unul in altul.
Vorbeste sincer cu el (dar nu pe mess sau tel), spune-i ce simti si intreaba-l daca si el simte la fel si daca spune ca da, intreaba-l daca e dispus sa renunte la prietena lui pentru tine.
Dar eu, sincera sa fiu, ti-as spune sa te gandesti mai bine, pentru ca daca nu va merge relatia voastra, ma indoiesc ca o sa ramaneti prieteni atat de buni ca inainte.

| cat18 a răspuns:

Pai el a spus clar ca te place ca amica sincer nu e bine sa te bagi peste daca el are prietena...ori cum el stie ca tu il placi ast daca el se va desparti d prietena lui atunci actioneaza dar daca el nu da nici un semn ca vrea asta mai sunt baieti si mai bine fa ceva care sa ii atraga atentia nu il inebuni ca tie iti place de el mai bine gandeste cum sa il cuceresti fii misterioasa fii mereu arenjata, sexy

| Alessyaaa a răspuns:

Din replica ''Daca as spune da ce s-ar intampla'' cred ca te place pentru dupa cum a spus pare ca te place dar ii este frica de ce s-ar puptea intampla mai apoi.A zis ca te place ca si amica pentru ca i-a fost frica sa spuna ce simta, si poate nu vrea sa stii ca el te place ca sa nu afle prietena lui.In locul tau mi-as cauta pe altul. Poate tine si la prietena lui actuala, dar daca nu iti poate spune exact ce simte pentru tine, eu as renunta la el.Pwp,succes!

| Anon1mxD a răspuns:

Dragostea asta rolling on the floor

| Anon1mxD a răspuns:

Ale! da-mi si mie id Tau!

| moonlight2134 a răspuns:

Sunt de acord cu Alessya, insa te-as sfatui sa nu insisti asupra acestui subiect in ceea ce-l priveste deoacere ar deveni si mai confuz si ar incerca sa pastreze distanta. Mai bine lasi timpul sa le rezolve pe toate! happy

| Razvan_8378 a răspuns:

Saruta-l pe neasteptate si vei afla daca ii placewinking
Bafta!

| YonnuT_9581 a răspuns:

Din raspunsul lui se vede ca si el te place, dar omenesc ar fi sa astepti pana se desparte de fata acea apoi fa tu primul pas! Sper ca te-am ajutat!