| Byinuka a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati-ma cu niste sfaturi si sa ma lamuriti pe mine cu ceva.Da va rog frumos sa nu ma intelegeti in nume de rau sau gresit sau cu intentia rea, va rog frumos si va multumesc pentru intelegere.
Fata mea s-a desparit de fostul ei iubit in 2010 si de atunci baiatul asta vine la fata mea, mai ales cand o vede. Nu inteleg ce il retine ca barbat pe el si eu nu stiu cum sa o ajut pe fata mea

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu te baga, ca nu esti nici mama-soacra!
Altfel va iesi cu mare scandal.

| darrio2007 a răspuns:

Am inteles doar ca un baiat vine la fata ta. Spui ca fata are 27 de ani. Ce te ingrijoreaza, ca e fata batrana?

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Pentru limba română apăsați tasta "1"

| Dintrebare a răspuns:

Doamna, nu va suparati, dar nu reusiti sa va exprimati coerent in scris. Deci in 2010 fata dvoastra s-a despartit de acest baiat. Si de atunci el vine pe la ea si intretin relatii sexuale? Am inteles corect? Si dvoastra va intrebati de ce nu o ia de sotie? Daca asta e povestea, raspunsul e foarte simplu: pentru ca el nu vrea. Iar fata ar trebui sa isi gaseasca un alt partener daca isi doreste o relatie serioasa. Si asa cum zicea un coleg inaintea mea, lasati-o sa se descurce singura.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Nu functioneaza nici cu google translate.

| NonZarek a răspuns:

Nimic nu am înțeles, problema e ca un bărbat vine la fata ta? Câți ani are fata? Dacă e majora nu te mai privește, las o sa se descurce singura.

| Lizuca1234 a răspuns:

Vrei să-ți măriți fata?