Inainte de a te uita dupa baieti, scrie romaneste sa intelegem si noi, nu sa deducem.Si un sfat: lasa baietii sa te sune ei nu ii suna tu sa ii plictisesti. Daca baiatul respectiv tine la tine v-a gasi el o modalitate sa iti arate, daca il plictisesti cu telefoanele iti v-a spune ceva: pa.
Exista 2 variante in problema ta
Te duci la el si ii sp in fata ca il placi.Iti trebuie putin curaj pentru asta.Este mai greu la inceput, dar vei reusi pana la urma
Sau ii dai de inteles ca il placi.Stai in preajma lui, vb mai mult cu el, ii iei apararea atunci cand este nevoie, il ajuti...etc.Baietii se prind foarte repede cand o fata ii placAsa ca nu iti face probleme
Daca il iubesti, invata sa lupti pentru el.Nu il lsa nici o clipa.Ai incredere in tine si fi optimistaMult succes, Alina!
Ceao alina:*. uite.cam am fost si eu in situatzia asta. asa-i e usor de zis. dar greu de facut. mai intai ar trebui sa iesitzi cu niste prieteni...mai vorbitzi si voi. si cu timpu` sa-i spui ce sentimente ai fata de el. incearca sa-l cuceresti si mai multi.prin priviri.gesturi`. dar sa nu pari obsedata. adica sa nu`i arati ca mori dupa el. asa baietii cred ca suntem la picioarele lor. daca zici ca totusi va cunoastetzi. mai cheama`l si tu la o plimbare cu rolele. un suc. si cu timpu cine stie. poate iese ceva frumos intre voi`.
Succes oricum!:*:*
Spune`i k iti place de el, nu risti nimic, el trebuie sa stie asta, poate si lui ii place de tine da ii rusine sa-ti zica sau are alte motive, nu stiu, da` spune`i si dupa aia intreaba`l daca el simte cea pentru tine, daca tu ii zici poate prinde si el curaj si iti spune.Bafta! :*
Daca nu stie ce simti spune-i usor... si spune-i intr-un moment NUMAI al vostru si intreba-l ce simte si spune-i si tu lui... dar mergi cu pasi mici si fa-i un cadou de ziua lui sau inaintea Craciunului... si eu am cateva colege si sunt moarte dupa un baiat... crede-ma ii fac poze si se uita la el in continuu
Ar trebui sa vorbesti cu el..Sa`i spui ce sentimente ai tu fata de el..Si vom vedea ce va urma dupa :d.