| Biu90 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati. Acum un an si ceva m-am indragostit de o fata care avea deja pe altcineva. Lucrurile au evoluat si acum nu putem sta unu fara altu mai ales ca la facultate suntem mereu impreuna. Am incercat sa ne despartim dar nu putem...plange continuu, ma cauta si imi spune sa nu o las. Problema e ca nici la el nu poate renunta, zice ca nu are curaj. Ce pot sa fac? Cum sa ma impart? Va rog sa imi raspunde-ti serios, am nevoie de niste sfaturi. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Daca ea te iubeste cu adevarat va renunta la celalat baiat.
Faza cu "Nu are curaj'' este doar o scuza patetica. Daca spui tu ca ea te iubeste si nu poate trai fara tine de ce nu ii spune celuilat tip ca s-a vrea sa se desparta?
Ea vrea sa stea cu doi baieti. Vrea sa se joace cu voi apoi la un moment dat o sa va lase pe unul dintre voi.
Ea nu este hotarat si nu este matura.Nu realizeaza cat de mult o iubesti.
Eu daca as avea o persoane pe care sa o iubesc chiar atat de mult as face orice pentru ea.Pentru a ne fi bine.Nu as face ceva care sa o raneasca.Daca el ma iubeste mult si si-ar da viata pentru mine si eu as face la fel.
Ce rost are sa stai cu ea sa ii asculti declaratiile de dragoste patetice?
Fapte nu vorbe.E usor a da din gura, dar pana la fapte mai e mult.
Ea trebuie sa iti demonstreze cu adevarat ce simte pentru tine.
Daca nu poate renunta la celalalt timp, inseamna ca il iubeste.Daca nu l-ar iubi ar renunta foarte usor la el.
Poate nu te iubeste nici pe tine, dar sta cu tine din mila. Poate ea vazandu-te pe tine cat de mult o iubesti ii este teama sa iti spuna ca nu te mai vrea.
Daca chiar te respecta ti-ar zice.
Tu trebuie sa discuti cu ea. Daca vei sta asa, timpul trece, iar tu te indragostesti si mai mult de ea si iti va fi foarte greu sa te desparti de ea.Si eu zic ca nu are rost sa stai, sa pui suflet in relatie daca ea nu merita asta.
Iti irosesti timpul.Viata este scurta, traiesti-o asa cum trebuie.
Sunt ferm convinsa ca o sa gasesti alta fata.Sunt mii de fete pe planeta Terra.Din toate ai sa gasesti si tu una care sa te iubeasca la fel cum o vei iubi tu.
Succes in viata!

9 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Normal ca numai poti.Cine ar putea?
Tu asculta ce ti-am zis.Pe ea o doare in cot de tine.Ea vrea sa nu-l supere pe ala.
Trebuie sa realizezi ca iti irosesti timpul cu ea.

| Picasso a răspuns:

Pai,urata treaba! Unul din voi trebuie sa puna punct,asta e sigur,sau daca tie iti place sa continui "pasa" asa, tu sti! Daca ai orgoliu si daca vrei sa fie a ta, o sa reushestisa o captezi.manipuleezi etc incat sa fie de TOT a ta! Daca nu, mai sunt si alte fete! SUCCES

| AneBbi a răspuns:

Pai ar tr sa ii spui sa ia o decizie privind acest lucru,nah daca tine cu adevarat la tine sh te iubeste ar fi in stare sa ii spuna adevarul celuilalt prieten, bine ar avea curaju, acum asta e problema ei nu a ta ea tr sa ia decizia nu u.Sau poate daca te despartzi de ea pe tema asta sh ii dai un anume timp in care sa se gandeasa la cine sa renuntze nu stiu ce sa zic e o problema destul de delicatasadi'm sorry

| 4b a răspuns:

Frumos e ca va iubiti, naspa ca are preten; pai sincer, n-are cum sa se imparta; va trebui sa aleaga, ori pe tine ori pe elsad si daca mai sta mult in dubii fata, va poate pierde pe aman2crying tu nu poti decat sa-i spui sa se hotarasca odata ca asa nu merge treaba.
Numai bine biuwinking

| Biu90 explică:

Mereu ii spun ca nu av merge la nesfarsit asa si ca trebuie sa facem ceva...Si zice: stiu, dar nu pot! El e total diferit de mine si mereu cand fac cate ceva zice: vezi, de aia te iubesc. el nu facea niciodata asa. Nu vreau sa o pierd, dar nici sa o stiu cu el nu mai potsad

| Biu90 explică:

Ce mult o iubesc... Sper sa rezolv cumva. Va multumesc tuturor!

| chri a răspuns:

Eu spun sa te desparti de celalat baiat si gata

| Dennisaa a răspuns:

Vorbeste tu cu ea. Spune-i ca daca tine la tine relatia voastra nu va rezista daca exista si a 3`a persoana la mijloc. Icearca sa o convingi sa vorbeasca cu el, sa se gandeasca la cine tine mai mult si cu cine vrea sa ramana. Stiu ca ii va fi greu dar pana la urma va alege.

| Alexz_7862 a răspuns:

Nu poti traii asa...Pana la urma va trebui sa aleaga. Adica, e ca si cand tu i-ai da 100%, iar ea ti-ar oferii in schimb 50%, celalat 50% mergand spre prietenul "oficial". Trebuie sa o pui sa aleaga, sa o ajuti.O poti ajuta sa renunte la el, pe cai pasnice, fara cearta, fara scandal.Incercati sa rezolvati cu prietenul printr-o discutie normala, fata in fata.
Mult succes!