anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog muult ajutati-ma! imi place de unul, Sergiu, si nu aveam habar daca si el ma place si am facut prin colegi sa afle ca il plac. I-am trimis mesaje pe mess, l-am sunat...dar degeaba, tot din colegi am aflat ca el ma uraste si l-am intrebat daca e adevarat, azi mi-a trimis asa pe mess: "Maria nu te urasc dar suntem doar simpli colegi... ATAT. Nu te supara ok confused Am incercat sa te ignor ca poate te linistesti si sa nu trebuiasca sa iti spun ce am scris mai sus." era cu mai multe emoticoane ce sa fac? as vrea sa ma placa. Adica dupa ce mi-a trimis mesajul am plans in jur de o ora. Cine vrea sa isi bata joc sa taca. Pe restul ii rog sa ma ajute in limita bunului simt si al experientei. va rog! ps: am 12 ani

Răspuns Câştigător
| robyrroberta98 a răspuns:

Incearca sa il tratezi cu indiferenta ceva timp sa te prefaci ca nu-l mai placi, indiferenta doare cel mai tare..am trecut prin din astea si la mine a mers poate o sa mearga si la tine, si daca nu cu timpul o sa-ti treaca, fi sigura de astawinkingNOROC

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai ai nimic de facut, decat sa accepti si sa te potolesti. ia si tu o pauza mica de la baieti (macar vreo 3 ani), iar data viitoare nu mai face tu curte agresiva unui baiat, ci fa-l sa te curteze el.

| firefox6 a răspuns (pentru Brigaela):

Aualeu. dar nu mi a mai placut de un baiat de cand eram la gradi. nu a fost o pauza destul de lunga?

| Brigaela a răspuns (pentru firefox6):

Nu, fiindca esti doar un copil. Placutul asta iti poate aduce numai suferinta, mai ales ca nu stii sa te comporti si intri cu bocanci in viata celor pe care zici ca i-ai placea

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. La varsta ce o ai nu poate fi vorba de relatii serioase, ci mai degraba de pasiuni trecatoare. De aceea, daca nu vrei sa mai suferi si pe viitor, iata sfatul meu: incearca sa eviti aceste lucruri pana vei ajunge la o varsta cand o posibila relatie va avea intr/adevar sens.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poii uitee cum e. Incearca sa il ignori lasa-l in pace nu isi da seama acum ce pierde. si poate nu e capabil de o relatie

| LaYeR a răspuns:

Uita-l mai sunt si altii

| firefox6 a răspuns:

Stiu ca ar trebui sa il uit...dar nu pot! orice as face imi bubuie in cap "sergiu", il visez foarte des, si in vis mereu suntem impreuna la patinoar, la date etc. orice as face nu pot! suntem exact identici, in afara de faptul ca eu il plac si el nu. am incercat cate in luna si in stele. doar ca el e a 7 a si eu a 6 a. acum mai am o idee si vreau sa imi ziceti daca e bine: verisoara lui, anamaria e cu mine in clasa si m am gandit sa o rog sa ii spuna lui sergiu ca la scoala (de cand am vorbit cu el pe mess), sunt mult mai diferita si ca in unele ore era catpeaci sa plang. stiu ca nu e buna minciuna. dar nu prea am de ales. este bun planul? ps: va multumes enorm celor ca mi ati raspuns si multumesc anticipat celor care o vor face

| firefox6 a răspuns:

Daca l as evita... credeti ca iar parea rau? asa de obicei era dragut cu mine. doar pe mine ma trantea in zapada si doar mie imi baga lasserul in ochi. dar acum...

| firefox6 a răspuns:

Multumesc tuturor! dar mi am dat seama dupa ce am citit de 50 de ori ca amici nu e chiar asa rau, nu as fi vrut sa fim impreuna, nu vreau sa ma placa, dar ma exprimasem gresit, de fapt, acum mi am dat seama ca eu vroiam sa nu ma mai evite. ma facea sa.ma simt groaznic. mai ales ca tocmai a venit bandajat tot de la spital ca l-a muscat un caine dar nu puteam sa il intreb cum se simte ca parca vedea o fantoma si pleca. atunci am preferat sa ma fi muscat pe mine cainele, atunci cand l am vazut bandajat si cusut. acum mi am amintit ce mi a spus mama anume ca toate lucrurile bune si rele ne sunt date de Dumnezeu spre mantuirea nnoastra. va multumesc tuturor dar nu mai am nevoie de raspunsuri.

| firefox6 a răspuns:

Acum a trecut o saptamana de la incidentul cu mesajele. nu ma mai gandesc atat la el si ma simt mai bine. inainte de a citi sfaturile voastre ieseam pe hol la biblio etc. doar ca sa il vad. dar acum el isi tot intoarce capul dupa mine iar eu il ignor. merci de sfaturi!

| firefox6 a răspuns:

Pe 6 februarie a fost ziua lui sergiu iar eu i am at roxanei o felicitare pe care roxana i a dat o lui. (imi era prea rusine sa i o dau eu) iar el s a rosit tot la fata pentru ca si a dat deama de la cine era iar dupa ce a primit felicitarea, imediat a inceput sa vorbeasca cu coman (prietenul lui cel mai bun de la scoala), dar au vorbit la ureche si nimeni nu a auzit. ce credeti ca i a zis?

| bibi001 a răspuns:

Salut iti recomand sa il uiti ca nu are rost sa te crizezi pentru asta.

| Lowraaa a răspuns:

Nu poti obliga pe cineva sa te placa! Stiu ca tii foarte mult la el dar nu il poti forta. e alegerea lui. Sper ca ti-ai dat singura seama de asta si sper sa nu te superi happy

| Alina_Aniella_1970 a răspuns:

Buna! :* Si eu am trecut prin momente asemanatoare ca ale tale. Sfatul meu este, sa accepti ideea ca sunteti amici. Crede-ma ce iti spun, ca daca el nu te iubeste. Asta e. Dragostea nu se face cu forta. Si eu am incercat cu baiatul ala sa fiu mai mult decat amici. Dar nu a iesit bine, deoarece suntem certati de un an si nu ne-am mai vb cand ne vedeam pe strada mai avem putin si ne luam la bataie...etc. Cred ca ti-ai dat seama despre ce e vorba. Sfatul meu este sa accepti ca sunte-ti amici si sa nu fortezi aceasta prietenie. Te pup si alt sfat nu am ce sa iti dau deoarece asta a fost experienta mea! Ai grija de tine! :*:X

| Gen_Jojo_1997 a răspuns:

Mai 1 de toate la doar 12 ani nici macar nu stii ce e iubirea dapai sa mai plangi pentru un baiat, eu zic mai bine sa-ti vezi de scoala in continuare, sa inveti, sa faci ceea ce face un copil de varsta ta si sa lasi grijile astea cu baietii, ca daca tu la varsta ta zici ca plangi dupa un baiat, la 20 de ani ce vei face te vei omora?! Printesa nu ma lua in nume de rau, ca mai mult ca sigur imi vei umple frigiderul dupa ce vei citi, dar nu are nici un sens ca la varsta ta sa plangi dupa un baiat si sa o dai si in tragedie...winking.

| firefox6 a răspuns (pentru Gen_Jojo_1997):

Ma tin de scoala ca sunt cea mai desteapta din cinci opt. am plans pentru ca nu mi-a zis atata timp ca il deranjeaz doar ca sa nu ma supere

| maryrebela a răspuns:

Draga mea sincer dk nu vrea sa te observe lasa-l in pace ca nu merita. e o vorba pana nu pierzi pe cineva n-ai cum sa nu-i simti lipsa. atunci sigur va veni el pentru tine.

| firefox6 a răspuns (pentru maryrebela):

Deci crezi ca daca il voi ignora, atunci ii va parea rau? totusi sanse am, sunt cea mai desteapta fata din scoala si cea mai draguta. deci imposibil nu e? nu vreau neaparat sa avem o relatie... vreau doar sa ma considere un pic mai speciala decat celelalte fete...asa cum il consider eu. cool