| ILied a întrebat:

Va rog raspundeti-mi!

Cum imi fac parintii sa ma lase sa imi iau un telefon nou?

Le-am spus despre asta si ca imi trebuie bani, dar ei imi spun ca il schimb prea des. Adica il am de aproape doi ani! Si nu-i mai merge cartela si nici microfonul. Asa ca e degeaba!

Ce sa le spun sa-i conving?

Răspuns Câştigător
| Caracteromule a răspuns:

Atunci sungurul lucru pe care il poti face e sa fi cuminte si sa te "lingusesti ca o pisica" pe langa eu, sa nu le iesi din mana si sa nu-i faci sa tipe la tine, si crede-ma in maxim 3 saptamanni ai telefonul

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E asa greu? Da cu telefonul de pamant si spune-le ca ti-a cazut din greseala, eventual fa o fata de milog si spune-le ca-ti pare rau.
Si sigur o sa ti-l ia daca nu-s d-aia care sa spuna "N-ai ce face tu cu telefonul" sau "e bun si unul fara camera sau mp3".

| ILied explică (pentru anonim_4396):

Ba chiar sunt din aia care spun ca e bun si unu fara card slot sau e bun si unu ALB-NEGRU!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ILied):

laughing Din fericire pentru tine, nu se mai gasesc telefoane alb-negru.
In alta ordine de idei, daca parintii tai nu sunt deschisi la dorintele tale si nu inteleg de ce copilul lor "vrea neaparat un tricou albastru si nu galben", atunci imi pare rau pentru tine...nu prea ai cum sa-i convingi.sad

| ILied explică (pentru anonim_4396):

Pentru ei nu conteaza. Se gasesc, nu se gasesc, nu conteaza. Tot ce nu vreau eu imi ia.
Si ei asculta dorintele mele, dar asteapta sa le cada in brate o oferta de telefon stricat sau macar unul ieftin pe care sa mi-l dea sad

Răspuns utilizator avertizat
| Caracteromule a răspuns:

Salut, si eu a trebuit sa-mi "oblig" parintii sa imi ia un telefon, de fiecare data cand le sugeram asta eu: "daca iei note mari, daca iei premiul I" etc etc. si s-a stabilit, am inceput sa invat si am luat 10 mate 10 istorie 10 romana si tot asa, si partea a doua, trebuia sa fac treaba crying punctul meu forte, dar am reusit si nu au mai avut ce face, mi l-au luat! happy

| ILied explică (pentru Caracteromule):

La mine e problema ca nu am ce sa fac treaba. Doar mama face curatenie si imi spune ca nu are nevoie de ajutor. Si sunt un elev foarte bun. Am numai 10, invat in fiecare zi. Deci nu vad cae e problema. In plus, nu e telefonul scump pentru unul asa de performant.

| ILied explică (pentru Caracteromule):

Sper ca o sa mearga.
Oricum, ai funda de la mine :X

| Caracteromule a răspuns (pentru ILied):

Atunci sungurul lucru pe care il poti face e sa fi cuminte si sa te "lingusesti ca o pisica" pe langa eu, sa nu le iesi din mana si sa nu-i faci sa tipe la tine, si crede-ma in maxim 3 saptamanni ai telefonul

| Danutzul2000 a răspuns:

Habar n-am... zile si tu asa de ziua ta cand o sa fiehappy

| ILied explică (pentru Danutzul2000):

Adica in iulie, la anul'... La asta ma gandeam si eu.
Oricum, tatal meu e foarte exigent, spune "cand 'or zbura porcii" si imi da vreo 2 exemple de oameni care au primit telefon fara incarcator sau baterie.
Si care e problema mea ca aia au primit telefonul ala laughing Nu inteleg, de multe ori imi spune ca stric lucruri prea repede.
FALS! Parca i-as si spune "Ete cine vorbea, ala care a stricat 3 mausuri intr-o zi".
Adica si eu gandesc la fel ca el. Adica toti prietenii mei rad de mine ca nu am bani de telefon. Ca ce telefon am eu. Nu l-am stricat eu, mi l-a stricat prostu de a spus ca o sa imi repare telefonul'.