| bellasweet a întrebat:

Va rog raspunsuri rapide!
Mama mea a nascut astazi la ora 13 si ceva si e plecata la maternitate de aseara. Mie tare dor de ea si stau si plang incontinuu. Dati-mi va rog un sfat ca nu mai pot.Astazi este miercuri si doctorita i-a zis ca vineri sau sambata ii da drumul acasa. Vreau s-o vad.Va rog ajutati-ma cu un sfat sau ce considerati de cuviinta.Mesajul care ma imbuneaza primeste funda.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| yoanna62 a răspuns:

Gandeste-te ca mama ta va veni acasa cu un nou copil care iti va schimba si tie viata in bine. Daca vrei poti sa te duci sa iti vizitezi mama la spital sau sa vorbesti cu ea la telefon. Oricum acum nu trebuie sa fii suparata, ba din contra trebuie sa fii fericita.incearca sa nu te mai gandesti la ea si nu mai plange. Distreaza-te! Acum nu mai este mama sa te bata la cap sau sa iti spuna ce sa faci. Uita-te si la jumatatea plina a paharului...

13 răspunsuri:
| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Nu trebuie sa fii trista, totul o sa fie bine.S-a dus doar pentru putin timp, gandeste-te ca o sa o poti vedea peste putin timp si ca o sa ai un fratior sau o surioara.Mama ta o sa fie bine, nu este singura din lume care naste, si fii sigura ca si ei ii este dor de tine si ar vrea ca tu sa te simti bine si sa nu iti faci atatea griji(doar pentru scoalahappy ). Trebuie soar sa ai putina rabdare si o sa o ai langa tine din nou. Succes! Si felicitari pentru fratior sau surioaarkiss.

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Surioara*.Scuzebig grin.

| mona a răspuns:

Felicitatari mamei tale pentru bebe, si tie pentru fratior sau surioara...nu ai de ce sa fi trista ar trebui sa te bucuri ca totul e bine si ca amandoi sunt sanatosi asta e un motiv de bucurie, pana sambata nu mai e mult.

| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Buna! In primul rand nu mai plange, decat daca vrei sa plangi de bucurie ca vei avea un frate sau o sora.Gandeste-te la un nume(daca mai este cazul), mai fa ordine prin casa(mamelor le place).Sun-o si vorbeste cu ea.Am citit ca te duce tatal tau, deci vei ajunge.Mama ta va fi fericita sa te vada.Gandeste-te doar la lucruri bune si nu mai plange(nu te ajuta cu nimic).
Totul va fi bine!

| benny a răspuns:

Cati ani ai? ca eu plangeam dupa mama cand aveam vreo 2-3 ani

| CoraPersefone a răspuns:

Nu poti sa plagi dupa mama ta toata viata. va veni un moment in care chiar tu vei pleca de acasa, la facultate, apoi te vei casatori si la randul tau vei avea copiii. cred ca greseala mamei tale a fost faptul ca te-a cocolosit, iar acum iti este greu fara ea. de ce nu incerci si tu sa te bucuri, deoarece va veni acasa cu un bebelus, a adus pe lume o viata noua! si de ce nu te duci in vizita sa o vezi, sa-ti vezi fratiorul sau surioara? e vorba de cateva zile, chiar nu e normal sa plangi pentru ca nu rezolvi nimic! Gandeste-te ca vine acasa, si va fi totul bine!

| babe100 a răspuns:

Eeeh lasa nu mai plange atat. Lasa ca mai sunt doar 2 zile si vine acasa. Gandeste-te si tu ca ea nu o sa poata sa fie tot timpul cu tine si oriunde. Trebuie sa te obisnuiesti sa te descurci si singura. Inteleg ca iti e dor de ea, atunci sun-o si vorbeste-i nu sta sa plangi!

| Gabitzu246 a răspuns:

Deci, draga bella de ce nu te duci chiar acum la spital sa o vezi pe mama ta? Dar sa iasa mama ta pe hol ca banuiesc ca nu o sa te lase sa te duci in maternitate. Sper ca ti-am putut fi de ajutor sunt baiat nu prea ma pricep la chestii de genul asta

| KHABUL a răspuns:

Buna.pai dai un telefon si intreab-o ce face,daca e bine, daca e bine ala micu' mai stai de vorba cu ea vezi despre cum o sa il ingrijesti pe ala micu' si chestii d-astea. poate tie nu o sa iti treaca att de repede ca e mama ta nu poti sa stai departe de ea.dar ea cand o sa vada ca o suni si ti-e dor de ea, o sa o faci sa se simta mai bine.pentru ca ea a nascut.stii cum se simte o femeie care naste si nu are pe nimeni (ma refer la frati, sot, copii.)aproape.nu sunt femeie dar stiu.eu asa as face.

| bellasweet explică:

Mulțumesc pentru răspunsurile date și aștept și altele cu drag.Ideea este ca mama acum nu se simte prea bine și nu pot merge astăzi la ea deoarece nu poate sa coboare și nici la geam n-am cum sa o vad deoarece geamul de la camera ei este în zona parcului și n-am cum s-o vad. Oricum tata mi-a promis ca mâine după ore (adică la ora 13) ma v-a duce sa o vad.Dar vine noaptea și mi-e frica deoarece as-noapte n-am putut dormi de loc din cauza ca nu știam ce se întâmpla, când v-a naște și cum(se punea sa nască prin cezariana, dar a născut normal, pana la urma) sper sa pot dormi și mâine sa ajung cat mai repede la ea la ora 13 și apoi sa ma duc la ea și la 17 pentru ca atunci iese fratele meu de la scoală și merg și cu el.De abia aștept sa o vad.

| 17AndaLovePunct17 a răspuns:

Cati ani ai? trebuie sa te bucuri

| elenajs a răspuns:

Draga Bella,mama ta a nascut,peste cateva zile veti fi impreuna, nu e bolnava si de aceea trebuie sa razi, nu sa plangi! Felicitari pentru surioara sau fratior!

| mada96mada96 a răspuns:

Poti sa stai linistita ca va veni si mama ta poti sa te gandesti la clipele petrecute cu ea si sa iti imaginezi ca e cu tine:*