Ce poveste,si multi zic ca nu ar merge relatile cu persoanele cunoscute prin intermediu internetului! El e major,tu esti minoraDaca cineva din familia ta vrea sa-i faca rau, poate fara nici un fel de problema. Oricum acum nu mai poti sa dai timpu inapoi. Dupa parerea mea te-ai cma grabit, daca era genu mai ipocrit si dupa primul contact te parasea?! In situati de genu trebuie sa dai dovada de putina demnitate...Cum spuneam, faptul e consumat.Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti in continuare
Buna, am citit totul, si asa cum am mai spus pe site, fetelor de ce va grabiti la a face asta? Timp este destul, dar acum nu vreau sa te judec, o faci deja tu destul,faptul e consumat, dar macar alte fete sa citeasca si sa ia aminte.
Ce poti face? Sa discuti deschis cu mama ta, sa ii spui ca stii ca ai gresit, dar de indragostita ce esti nu ai mai rezistat, sa ii explici exact prin ce treci si mai ales, sa ii spui si ei ce ne-ai spus noua.
Ca femeie, mama, va intelege prin ce treci tu si te va ajuta, daca nu, poate ai o verisoara majora care sa mearga cu tine?
Iti urez succes! Nu e nevoie sa afle si tatal tau, inca nu am auzit sa fie nevoie de parinti pentru a lua anticonceptionale, dar hai sa zicem ca aveti un medic ceva mai exigent, ceea ce, trebuie sa recunoastem, e foarte bine!
Caci, e usor a prescrie aceste anticoneptionale, e usor sa le iei, dar fiecare femeie are un anumit tip de medicamente care ii corespund, depinde de rezultatul consultatiei ce anume vei primi, de aici si intransigenta! Caci pot avea urmari
Eu iti doresc sanatate si noroc! Ai grija pe viitor ce hotarari iei!
Felicitari pentru povestea de dragoste! Mai rar asa ceva la 15 ani.
Eu cred c-ar trebui sa ii spui mamei tale fiind totusi vorba de sanatatea ta, dar inainte pregateste-o putin. Dupa ce i-ai zis, poti s-o rogi sa nu ii spuna tatalui tau, zi-i ca ti-e frica sa nu cumva sa il reclame pe iubitul tau [desi banuiesc ca mama ta oricum ar gandi asa, poti totusi sa repeti].
Multa sanatate!
Deci in primul rand sunt foarte socata la ce ai auns sa faci. sora mea a avut o astfel de problema dar nu a facut acest lucru.nu ma rad de tine pentru ca ai facut asta dar totusi ai facut-o din curiozitate dar mai bine sa o faci dupa ce treci la o varsta mai matura.doctorul a avut dreptate nu o sa te mai doara dupa ce o sa incepi o viata sexuala.dar torusi ar trebui sa ii spui mamei tale dar tatalui tau in niciun caz nu pentru ca o sa ajunga sa faca reclamati din cauza iubitului tau pentru hartuire sexuala. daca este putin mai nervos.si tatal meu e la fel. sper ca te-am ajutat. vreau sa iei in seama sfatul meu si ca o sa mai faci asta la o varsta mai mare putin.bafta!
Da, intretinerea relatiilor sexuale cu o minora se pedepsesc. _ cam asa suna textul legii, nu precizeaza daca a fost sau nu cu acordul acesteia.
Tie nu poate sa iti faca nimeni nimic rau.
Mergi la mama ta si vb cu ea pentru tratament.
O data ce ai inceput viata sexuala mertia traita pentru ca e frumoasa, dar ai grija cu cine si cum faci asta. Esti destul de tanara, si de afectata emotional, sper totusi ca ai reusit sa mergi mai departe cu viata ta pana in momentul in care ai primit acest raspuns.
Nu prea ar trebui sa spui de prietenul tau poate ajunge la inchisoare si daca e un baiat finut nu se poate acomoda si totusi e o problema de viata nu ar trebui ca oamenii sa rada i se poate intampla oricui...Ma impresionat esti o fata curajoasa ar trebui sa i spui mammei tale neaparat dar dupa cum pare tatal...ar trebui sa-i spui primn mama ta si cand se simte foarte bine si e fericit deci spune-i mamei tale poate ea a trecun prin asa ceva
Wow. Intamplarea ta este foarte complicata.
In primul rand, nu este prea ok ca ti-ai inceput asa de repede viata sexuala, puteai sa mai astepti, mai ales ca ai spus ca te iubea -deci ar fi inteles.Stiu ca ai facut asta de buna voie, ca nu te-a obligat, dar era mai bine daca te gandeai mai intai la consecinte si la gravitatea fptei, mai ales daca ai acea problema cu chisturile.
Desi ai fost de acord cu asta, din cate stiu este ilegal sa intretii relatii sexuale cu minori, deci...
Intr-un fel ar fi bine sa discuti cu mama ta, dar esti sigura ca te va intelege? Daca ii spune tatalui tau ai dat de belea. Totusi s-ar putea sa te inteleaga si sa nu-i spuna tatalui tau, dar numai tu poti stii asta.
Cat despre baiat, sunt sigura ca te iubeste mult, altfel nu ar fi renuntat la tot( familie job prieteni) ca sa vina in Romania la tine.
Dar gandeste-te bine ca intre voi este o diferenta destul de mare de varsta, iar la varsta ta sentimentele se pot schimba cat ai bate din palme. Nu poti fi sigura ca peste 1-2 ani veti fi tot impreuna si va veti intelege bine.In plus s-ar putea sa te insele, cel putin asa a patit o prietena, asta fiindca baiatul avea nevoie sau i-ar fi placut o prietena mai matura.
Daca aveti de gand sa o mai faceti, neaparat sa o faceti protejat. ...doar nu iti doresti un copil chiar acum, nu?
In orice caz, sper din tot sufletul sa iti rezolvi problemele si sa iasa totul bine!
Oau...ce poveste am ramas fascinata.deoarece invat la medicina te sfatuii sa-i spui mamei tale si sa va duceti la medic(te sfatui sa iti ei si iubitul) nu te ingrijora toate problemele au o rezolvare
Nu ar trebui sa-ti minti parintii este o situatie delicata mama ta te-ar putea ajuta, dar daca ii spui l-ar putea reclama si e trist ca nu mai e copilarie, dar tu n-ai facut-o ca ai vrut sa te maturizezi mai repede ai facut-o pentru ca il iubeai foarte mult sa fi-ti fericiti in continuare si sinceri unul cu altul
Am ramas fascinata dupa citirea problemnei tale, da se poate ca el sa ajunga la parnaie pentru ca a intretinut relati sexuale cu o minora chiar daca a fost cu sau impotriva acesteia deci este o situatie complicata, te sfatuiesc sa ai grija ce faci cu acest tip.