| vincze_2660 a întrebat:

Va rog sa imi spuneti daca stiti un joc online de fotbal care iti iei echipa din liga inferioara si o promovezi sau un joc online bin de fotbal.De preferat in limba romana.Multumesc

Răspuns Câştigător
| exctasy a răspuns:

Pai... fifa online 2. fifa manager 2010. football manager 2010. sper ca te-am ajutat! funda?:X

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fifa online. football superstars.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.incearca fifa online sau fifa online 2.credema ca merita.trebuie sa castigi meciuri ca sa cresti levelul jucatorilor si pe ce a managerului. poti sa joci in cupe sau in campionatu Africa. Sper sa iti paca daca incerci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Managerdefotbal.ro

| danyboy93 a răspuns:

Hattrick.org. E cel mai bun simulator de fotbal. Succes!winking

| SimpleWay a răspuns:

Incearca PowerSoccer. Dar nu online iti recomand Pes 2010. Are o sectiune become a legend si esti doar tu si vin oferte de la echipe te transferi castigi trofee. funda?

| alexandrucomsa a răspuns:

Salut.incearca fifa online sau fifa online 2.credema ca merita.trebuie sa castigi meciuri ca sa cresti levelul jucatorilor si pe ce a managerului.poti sa joci in cupe sau in campionatu Africa.Sper sa iti paca daca incerci.

| alexandrucomsa a răspuns:

Salut.incearca fifa online sau fifa online 2.credema ca merita.trebuie sa castigi meciuri ca sa cresti levelul jucatorilor si pe ce a managerului. poti sa joci in cupe sau in campionatu Africa. Sper sa iti paca daca incerci.Eu sunt ce care tia trimis ultimu mesaj dar am uitat sa ma loghez.