anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu o parere.Am 16 ani.Sunt de 2 ani cu iubitul meu.Perioada in care cel putin pentru mine a predominat tristetea. A fost primul din viata mea.Amandoi am gresit mult in acest timp ne-am mintit ne-am certat rau si din pacate s-a ajuns sa dea in mine, sa imi vorbeasca foarte urat si sa ma ameninte ca le spune tuturor ca am facut-o cu el, dar au fost si momente frumoase mergeam cu parintii lui peste tot el la fel cu ai mei, era totul ok, eram mereu amandoi. Dar dupa ce am inceput sa facem sex pot spune ca s-a stricat tot deoarece el vroia mereu asta si ma obliga sa o fac, si dadea in mine cand nu vroiam dar tot  ca el faceam.Pana intr-o zi cand a luat masina tatalui sau el avand tot 16 ani stie sa conduca si m-a dus undeva pe camp si vroia sa ma lase acolo.Pana la urma m-a dus acasa dar in acea seara am sunat-o pe mama lui i-am spus tot si el la fel mamei.Mama mea a fost foarte dezamagita deoarece il placea foarte mult si avea incredere in el, ma lasa oriunde cu el.Asta s-a intamplat acum 2 luni.De atunci ne-am impacat dar este foarte greu sa ma ascund de mama mea fiind obisnuita sa ma stie zi de zi cu el, nu stiu ce sa mai fac, sufar si plang.Este singurul baiat langa care ma simt in largul meu si mereu spun ca termin si mereu o iau de la capat.Va rog sa imi dati un sfat!

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Nuuuu, sa dea in tine? Sa te oblige sa te culci cu el? GLUMESTI? Acest baiat e un frustat care profita de bunatatea si naivitatea ta! Te rog daca mai ai un pic de demnitate sa il lasi sa se tot duca acest bastard care nu te merita! Pacat ca o fata ca tine trebuie sa ii suporte nemerniciile lui de a te obliga sa faci ceea ce nu vrei! In ziua de azi aceste abuzuri se pedepsesc aspru! Eu itizic sa te delimitezi de acest individ, sa incerci sa iti refaci,, eul"pe care l-ai facut praf alaturi de el! Vei vedea ca va apare si baiatul care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum meriti, neconditionat nu ca acest monstru care te obliga! Viata nu a inceput si se sfarseste cu el, priveste inainte si nu te mai uita inapoi! Asculta-ma si fa acest gest acum ca apoi sa nu fie prea tarziu sa sa iti strici viitorul si viata langa acest individ! Multa bafta si te rog ai grija de tine! pa.

| Luori a răspuns:

Baiatul acesta nu te respecta, nu te intelege, nu-l intereseaza ceea ce simti, nu tine cont de nimic ce are legatura cu tine si sa spun ca nu te iubeste...este prea evident. Se foloseste de tine, ceea ce face este sub orice critica. Merita inchis si castrat din punctul meu de vedere.
Iar tu esti atat de slaba si oarba incat accepti aceste lucruri? LE ACCEPTI? Mai ai timp sa scapi, sa lasi aceste grozavii sa devina trecut, chit ca te-ai obisnuit cu ele. Meriti mai mult; mult mai mult. Ar trebui sa te gandesti la asta si sa renunti la comoditatea dureroasa in care te-ai bagat, altfel devine stilul tau de viata.

| yellowalien a răspuns:

Stiu ca momentan ti se pare ca lumea se destrama si ca altul ca el n-ai sa mai gasesti, dar nici nu-ti doresc sa mai dai peste unul ca el! Niciodata in viata ta sa nu accepti sa fii lovita de un barbat, indiferent de motiv. Asta e un lucru care nu se iarta.
Stiu ca suferi si iti vine greu sa crezi ce se intampla, dar iti va fi mult mai bine fara el. Crede-ma ca exista multi baieti pe lumea asta, iar o relatie care s-a terminat prost nu e un capat de lume.
Imi pare rau ca te simti asa, dar momentan tot ce poti face e sa te indepartezi total de el, sa nu-l mai cauti deloc si sa-ti vezi de viata ta. Cauta sprijin in mama ta, intr-o prietena in care ai incredere, sufera, plangi si treci peste! Cel mai bun mod de a elimina suferinta din tine este sa lasi sentimentele sa-si faca de cap o perioada, sa lasi durerea sa se dezvolte, ca mai apoi sa treaca. Stiu ca raman ceva cicatrici, dar toti suntem plini de ele. Nu esti nici prima, nici ultima care pateste asta si asa cum au trecut atatea fete peste problemele de genul asta, tot asa vei trece si tu! happy
In timpul asta, aminteste-ti avantajele de a fi single (nu te suna nimeni sa te intrebe unde esti, cu cine esti, ce faci, cat stai, de ce ai intarziat 5 minute etc etc etc; ai ocazia sa cunosti multi tipi draguti pe care pana acum nu i-ai vazut; vei petrece mai mult timp cu prietenele si familia; iti vei vedea mai bine de scoala; vei zambi mai mult cu fiecare zi in care te vei indeparta de aceasta relatie si muuuulte altele).
Ai mare grija cu ce persoane vei avea de-a face de acum incolo! Mult noroc in viata si in dragoste!

| DenisaMetal a răspuns:

Regula iubirii pe viitor : la prima palma ai plecat, deoarece cand te lasi el vede treci cu privirea si atunci cand vei face ceva gresit iar va da in tine.

| Chocolateangeeeel a răspuns:

Va multumesc tuturor, am luat hotararea, i-am spus ca ne despartim si a fost de acord, sper sa se termine aici.

| madutssssa a răspuns:

Daca a ajuns sa dea in tine este de neiertat. ar trebui sa o termini cu el. nu conteaza cat ai stat cu el. daca te iubea nu te obliga sa faci nimic. in plus sunt multi baieti in lume. nu poti sa stai doar cu el ...pentru ce? intr-o perioada mai lunga sau mai scurta vei trece peste despartire si va aparea altcineva care va merita toata dragostea ta. sper ca te-am ajutat.