anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Sunt cu un baiat de 2 zile si nu stiu ce sa cred despre el. L-am cunoscut in aprilie, dar nu prea am vorbit, doar am facut cunostiinta si am schimbat o vorba, iar el nu si-a amintit de mine in octombrie cand ne-am revazut dupa MULT timp, ci dupa ce i-am explicat unde l-am vazut si toata povestea...

Acum in octombrie cand l-am revazut am fost o gasca mai mare printre care si el, la masa in pub am schimbat vreo 2 vorbe doar pentru ca eram la distanta, insa cand ne indreptam spre casa am vorbit putintel mai mult. Peste 2 zile a intrebat-o el pe prietena mea care e colega cu el daca sa se bage in seama cu mine, i-a zis ca da si s-a bagat. Am iesit cu el 2 zile mai tarziu, si tot atunci ne-am cuplat.

El arata foarte bine si chiar am avut ce vorbi cu el, sincer NU ma asteptam cand am iesit, mi-a lasat o impresia placuta pe moment.

El nu a fost nesimtit in gesturi si vorbe, insa azi la telefon m-a intrebat ce fac si mancam si i-am zis ca mananc mere si imi zice ca cica,, ca vrea si el, sa vina la mine sa ii dau " - ceva in genul, sa VINA LA MINE unde stau, cel putin asa mi s-a parut mie,

Sincer m-a deranjat comentariul lui, l-am simti ca pe un apropo(intelegeti voi), iar pe mine ma cam deranjeaza astfel de baieti. Oare chiar a fost un apropo sau ar trebui sa o las balta cu el?

Poate conteaza, amandoi suntem anul 2 de facultate...

Tipul arata foarte, foarte bine si a parut de treaba, deloc nesimtit pana la faza aia. acum nu stiu ce sa mai cred, mi s-a parut oarecum ciudat ca un baiat care arata ca el sa vrea sa fie intr-o relatie cu mine. Eu sunt draguta la fata, am putina burtica, 1, 60 si dotata nu prea... bustul mic spre moderat.

Sincer acum deja imi este sila, nu stiu ce sa fac sau sa cred.

prietena mea care se intelege oarecum bine cu el a zis ca e timid, dar si fustangiu insa cand ii place sau tine la o fata este serios.

Nici nu inteleg, cum sa fii timid si fustnagiu in acelasi timp. Sincer nu a parut fustangiu, doar timid, pana la faza aia si nu stiu ce a insemnat.

5 răspunsuri:
| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa ti spun. Nu te supara dar daca te supara aceste comentarii inseamna ca si la tine ii o problema. A fost cred un simplu flirt. Eu nu vad nimic jignitor. Ia l ca pe un flirt. Mai tarziu daca o sa ti ceara sa i faci sex oral cum o sa reactionezi? aminteste ti doar ca esti in anul doi de facultate ai trecut de liceu... Eu zic ca daca, dupa cum ai spus ii un tip ce te atrage fizic si tu pe el. Mergi mai departe. Ia si traieste ti viata ca acu esti la momentul ala...mi se pari ca esti prea serioasa. Chill out si multa baftawinking

| IndiferentXD a răspuns:

Vai!
Nu pot sa ma abtin sa-ti spun ca esti o retardata!

| onasis1961 a răspuns:

Nu cred că eşti anul 2 de facultate cu asemenea mentalitate! Bărbatul e dator să încerce! Dacă nu încearcă, aveai impresia că e tăntălău! NU?

| JulyStorm a răspuns:

Ce face ma? Anul 2? Fugi tare! Mai mult de 13 ani nu ai, dupa mentalitate!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sunt dispus să pariez că numărul de cuvinte pe care l-ai scris în această întrebare e mai mare decât numărul de cuvinte pe care i le-ai adresat lui în astea 2 zile de când cică aveți voi „relație".

Mai mult, nu pot să nu mă-ntreb cum ai ajuns tu în anul doi de facultate gândind așa. Nu mi-o lua în nume de rău, dar interpretările astea ale tale evidențiază o lipsă crasă de abilitate din partea ta de a gândi obiectiv și în perspectivă (calități care odinioară erau necesare ca să intri la facultate și să mai ajungi și anul II).

La naiba, sunteți de DOUĂ ZILE împreună. Pe cale de consecință logică imediată, nu vă cunoașteți cam... DELOC! Prin urmare, necunoscându-vă deloc, n-ai cum să știi ce-a vrut, ce vrea și, dacă-i până-ntr-acolo, nici tu nu prea știi bine ce vrei.

„Sincer acum deja imi este sila, nu stiu ce sa fac sau sa cred." - Dacă ție deja ți-e silă după un comentariu ambiguu spus la telefon la doar două zile după ce ați ieșit și voi la un cico în oraș, poate că ar fi mai bine să nu-i mai pierzi timpul omului complet aiurea!