anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat nu stiu ce sa mai fac sunt intr-un stres continu, sa va explic, am pierdut o sarcina la 7 saptin decembrie pe 8, pe 26 am avut prima menstra, ian pe 26, feb nu am avut, si martie pe 14, pe 28 am avut contact neprotejat adica sa ferit el, am facut test de sarcina pe 23 si a fost negativ nu l-am facut dim, menstra nu vrea sa vina nici acu as putea oare sa fiu insarcinata si testul sa nu fie valid am sa mai fac un test pe 1 mai, sau oare sa fie cauza de la pierdere? offff imi este frica, imi doresc sa fiu mama si pe primul l-am dorit dar asa a fost sa fie... va multumesc

4 răspunsuri:
| claudia_5508 a răspuns:

In primul rand elimina stresu! Nu stiu cati idntre voi cred, dar e mai greu sa ramai insarcinata daca esti stresata, si in plus nu iti face bine deloc. Daca el s-a ferit ai sanse scazute sa fii iar gravida. Cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog si sa iti faci un control, el te poate sfatui mai bine si iti spune exact cea ce ai, mai mult ca sigur o dereglare a ciclului posibil din cauza sarcinii pierdute.bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai bine este să faci un control medical de specialitate ginecologic, un ecograf 4D te vor ajuta să afli ce se întâmplă cu tine.
Cu plăcere.
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Ai o dereglare care trebuie tratata medical.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te mai stresa atata, ca asta ii face rau unui eventual bebelus. Poti pierde sarcina si din prea mult stress. Calmeaza-te, ia viata asa cum este si cu asta basta. Fa testul, du-te la medic si vei afla. Nu dispera, intr-o zi ai sa fii si tu mamica.