| tepeliga a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sunt de 4 ani cu o pustoaica care are 20 ani e nevasta me si a plecat de 3 ori de la mine merita sa ma lupt sa se intoarca nu pot trai far ia o iubesc enorm

Răspuns Câştigător
| luana1 a răspuns:

Fugi la ea si incearca sa o faci sa simta iubirea pa care o ai pentru ea si fa-o sa nu mai simta nevoia de a pleca de langa tine.Asta daca si ea are sentimente pentru tine. Daca nu reusesti, mergi mai departe. E greu dar nu imposibil sa-ti continui viata fara ea.Au mai facut-o si altii.

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Si noi cu ce te putem ajuta? spune`i ca iti pare rau pentru ce ai facut.si zii si ei sa o iubesti enorm, ca nu poti trai fara ea, incearca sa fii mai intelegator.ca nu cred ca a plecat de nebuna de acasa fara sa ii faci tu ceva. iar daca a plecat de 3 ori deja, e grav oh go on

| Fernando_6040 a răspuns:

Nu nu merita
mah omule...io daca eram in locu tau o lasam de prima data
se gasesc destule femei (poate si mai bune ca ea)

| EUSIATIT a răspuns:

Parerea mea nu. daca nu ai copii e si mai bine. te vei confrunta mereu cu aceeasi problema. Daca e invatata sa plece. Am caz [un vecin care are 2 copii si ea a plecat de 1 an in Spania fara sa i spuna el era la serviciu. A lasat copii la mama ei si dusa a fost. Copii sufera cel mai mult. Se chinuie cu ei singur. ea se distreaza, Acum i a dat telef si i a spus ca vine. dar nu mai are incredere pentru ca a spus ca vine le Craciun. apoi de Pasti. asa ca. Tu figi cit poti. nu o iubesti te amagesti singur. Cind vei cunoaste pe altcineva si vei face comparatie vei vedea ca nu e viata asa de neagra cum o vezi acum fara ea.

| stresu a răspuns:

1. de ce a plecat? nu ai si tu vreo treaba cu asta? ai inselat-o, injurat-o, batut-o? ca nu stiu; o femeie nu pleaca de nebuna decat daca e foarte superficiala, materialista sau e nefericita, nu stiu.
2. nu mai este pustoaica la 20 de ani, de ja e femeie, poate tu o tratezi ca pe o adolescanta si ea vrea mai mult.
3. vorbeste cu ea sa simta ca e dorita inapoi, noi nu putem merge cu lasoul dupa ea. Daca nu discutati in relatie atunci nu e de viitor.

| KiddSimo a răspuns:

Doamne cum sa merite? Gandeste`te ca daca a plecat a plecat pentru altul sau a plecat ca nu`i pasa de tine... te cred ca o iubesti dar ea te iubeste? incearca sa cantaresti lucrurile sunt sigura ca vei face alegerea corecta:*