| UserName250000 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Tatal meu este mai ceva decat Tutankhamon. Aduce numai blesteme in orice locatie trece. Numai cand se apropie acasa incep blestemele, se stinge calculatorul, sar sigurantele, imi cade telefonul, cade televizorul la o mica atingere, vars apa, vars sucul. Cand nu e prin apropiere, totul e normal. Cand sunt cu el acasa, nici nu mai zic. Cand injura e si mai rau. Explodeaza cuptorul cu microunde, am schimbat 5 pana acum. Chiar si cand se apropie de un Kaufland, Lidl sau alt magazin, cad lucrurile de pe rafturi, ard mare parte din becuri, cad oameni peste tot si se sparg multe sticle de bere. Cand am fost cu el la scoala, toate geamurile din scoala s-au spart, au cazut profesori, au cazut elevi. De la ce poate fi? Nu glumesc. Apropo am 14 ani.

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Chemati un electrician profesionist, sa verifice intreaga retea electrica din casa (inclusiv tensiunea din prize si iluminat, sa nu depaseasca 240V ).
Daca totul este in regula electric, atunci du-ti tata la biserica.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

"De la ce poate fi? "

faceti o verificare la instalatia electrica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu nu te-ai născut oare tot dintr-un asemenea accident? Glumesc.
Să fii atent când ești lângă el și se sparge ceva, dacă nu simți tu tensiunea din aer.

| Catrice a răspuns:

Ma întreb ce s-o întâmplat când a stat lângă maica-ta thinking

| Bula a răspuns (pentru Catrice):

Si acolo s-a facut un "accident blestemat". big grin

| darrio2007 a răspuns (pentru Catrice):

Pai nu se vede?

| gabicoo a răspuns (pentru Catrice):

După cinci luni a apărut username ăsta! Că n-a avut răbdare și a ieșit mai repede! Precoce rău băiatul!
Apoi la vârsta de un an și-a făcut cont pe TPU! Iar la un an și două zile a pus întrebarea asta fantastică!

| Catrice a răspuns (pentru gabicoo):

Un an și 2 zile? Wow eu ii dădeam 2 ani.

| Catrice a răspuns (pentru Bula):

Sper ca sărăcuța doamna a stat deoparte după.

| gabicoo a răspuns:

E clar! Tactu e fiul la găina aia din Vaslui care în 1991 a născut doi pui vii și ia hrănit cu lapte!

| johnnny123 a răspuns:

Încearcă să suni la academia Profesorului Xavier, poate-l primește acolo.

| ReddY25 a răspuns:

Du-l la biserică

| 1234568807 a răspuns:

Intrebare pusa la misto laughing

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Sai dai foc laughing)) (glumesc)

| aimond a răspuns:

Care este motivul pentru comportamenul acesta? Si de ce injura?