| attomic a întrebat:

Va rog sa-mi raspundeti. Tatal meu ma obliga sa fac un sport care nu imi place, si de fiecare data cand ii zic ca nu vreau sa ma duc si vreau sa ies afara cu prieteni ma cearta uneori chiar ma bate.Deci va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca vrei sa face un sport care iti place, cred ca te cearta si chiar te bate pentru ca el cred ca rezolva ceva si te poate convinge sa faci cum vrea el

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Care sportul acela? Incearca un alt sport.incearca sa ti asculti tatal ok?!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu-ti place nici un sport? Nici macar fotbalul? Trebuie sa fie ceva care sa-ti placa! Sportul dezvolta, te ajuta sa cresti mai frumos. Daca ajunge sa-ti placa un sport foarte mult poti face performanta, poti castiga bani din asta.Si fetele se uita alfel dupa un sportiv.Si nu orice isi permite sa fac un sport pentru ca asta presupune un oarecare efort din partea parintilor tai.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Dacă ai un sport preferat vorbeşte despre asta cu tatăl tău. De obicei excelezi într-un anumit domeniu dacă îţi place ce faci. Tatăl tău trebuie să ştie acest lucru. De aceea, i-ai putea explica că probabil vei avea rezultate mai bune dacă vei face ceea ce-ţi place cu adevărat. Dar fii respectuos când îi explici punctul tău de vedere. Cele bune!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| DaRaspund a răspuns:

Vorbeste cu mama ta sa intervina!

| AlexBpm a răspuns:

Greseste ca te forteaza sa faci un sport ales de el si ca te bate dar si tu la randul tau gresesti ca vrei sa iti pierzi timpul pe afara. Sportul este foarte important in viata unui om atat pentru sanatate cat si pentru formarea de om. Fa sport si incearca sa il convingi pe tatal tau sa faci unul care iti place si tie. Timp de stat cu prietenii o sa ai nu te teme

| ranonim a răspuns:

Discuta cu psihologul de la scoala ta (nu e nici o rusine sa faci asta). Daca tatal tau tine neaparat sa faci un sport, gaseste unul care sa iti placa tie. Discuta si cu mama ta. Problema pare destul de serioasa.

| crisuletss a răspuns:

Si mama ta nu spune nimic despre asta?
Mai bine ai vorbi cu cineva despre asta ca acea persoana sa incerce sa-l convinga pe tatal tau ca nu totul se rezolva cu bataia si ca ai dreptul sa faci ce sport vrei.

| kraZzZzY a răspuns:

Pai a-r trebui sa iei atitudine si sa ii zici daca te mai bate chiar nu o sa mai faci nimic din ce zice el, si ca asta e strict alegerea ta ce sport alegi. sper ca ti-am fot de ajutor big grin

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru kraZzZzY):

AR trebui sa iei atitudine cu gramatica aia.