| Andreea50 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti : de ce fetele timide si mai tacute sunt respinse? In special de baieti. Este greu sa-mi imaginez un raspuns... sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Dc? nu ca nu's raspunse... poate tu esti timida si nu stiai cum sa intrebi, ai fost respinsa de un baiat etc. Dc sunt? pentru ca ele nu prea vb mult cu baietii si nu ii intreaba pre multe si de aia. si cum mai sunt si romanii prosti, care pot sa porecleasca fetele timide cu expresii de genu "muto". Si eu sunt foaarte timid cu fetele... si nu prea stau si vb mult cu ele. De asta nici eu nu am prietena, cel putin unde stau eu. nu stiu daca m-as duce in alta parte as avea. Cel mai bine e sa-ti cauti un baiat tot timid ca tine, si o sa va intelegeti PERFECT. Da sa fie unu din zona ta, ca daca sunteti la mama draq unu de celalalt nu prea o sa mearga, ala poate sa te insele, etc. De ex daca tu stai la bucuresti si ala in moldova. nu-ti face sperante. daca mai ai vreo intrebare sau nevoie de ceva, imi trimiti mesaj. Ca imi place sa rezolv probleme din astea.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Nu toate fetele timide si tacute sunt respinse de baieti sau de restul lumii.
Unii baieti prefera fetele indraznete ce-i drept,dar altii prefera tocmai fetele mai rezervate,timide.
A fi timid nu e chiar un defect,asta daca stii cum sa iti transformi timiditatea intr-o calitate,sa o folosesti in avantajul tau. Timiditatea e defect atunci cand te opreste din drumul tau,cand te opreste in ati atinge telurile,scopurile.
Nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca asa spune lumea,ci doar daca simti ca este ceva in neregula cu tine, doar daca vrei tu cu adevarat asta.
Cine te place, te place asa cum esti!

| dragutzyka29 a răspuns:

Pai de obicei baietii prefera fetele mai imfipte si care se dau in spectacol dar chiar nu stiu dc

| Carllla a răspuns:

Hai sa-ti spun cum sta treaba din punctul meu de vedere... Baietilor le este mai greu sa abordeze acest gen de fete, pentru ca, cum sunt ei "cocosi" le este frica sa nu fie respinsi. In plus, fetele ar trebuie totusi sa incerce sa scape de timiditate, sa exerseze in oglinda, sau cu ce mai buna prietena, pentru ca, pana la urma, ce baiat ar dori sa aiba o relatie cu o fata cu care nu poate discuta deschis si amanuntit? Tine si de ele, sa stii... Sper ca te-am ajutat. Kisses! :*:*

| LifeIsMyColor a răspuns:

Paii din cate am vazut eu unii baieti prefera fetele care se dau mari, care vor sa fie mereu in centrul atentiei dar mie mi se pare ca acele fete incearca sa fie ceea ce nu sunt doar pentru a atrage atentia. Stiu un caz dupa situatia din intrebarea ta | Gen : Era la mine in clasa un baiat care placea o fata care la ore se lua in gura cu profesorii, pe care o cunostea toata scoala, genu' de fata care place 100 de baieti de odata si careia ii place sa'si bata joc de oameni. Acel baiat a vrut sa fie cu ea si ea i'a zis ca si ei ii place de el. El a crezut'o si a acceptat sa se intalneasca a doua zi in parc. In parc il asteptau fata aia si jumatate din clasa mea si cum a aparut au inceput sa rada de el si sa'i zica " Cum crezi ca s'ar uita o fata ca ea la tine? ". Si abia atunci si'a dat seama cum era fata aia cu adevarat |. Ma rog nu stiu daca te ajuta exemplul asta big grin. Ceea ce trebuie sa faci tu e SA RAMAI ASA CUM ESTI! Crede'ma va aparea si baiatul potrivit pentru tine :]! Nu te schimba doar pentru ca asa vor " ei "!
Ahh aproape ca am uitat sa raspund la intrebare :]]]. O prietena de-a mea a gasit acum ceva timp un citat care zicea cam asa " Girls are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something it's wrong with them, when in reallty, they are amaizing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of tree. Asta inseamna :" Fetele sunt asemenea unor mere in copaci, cele mai bune sunt in varf. Baietii nu vor se se urce dupa ele pentru ca le e frica sa nu cada si sa se loveasca, asa ca aleg merele de pe pamant, care sunt stricate, dar la care ajungi usor. Merele din varf cred ca este ceva in neregula cu ele, dar de fapt, ele sunt minunate. Trebuie sa astepte doar baiatul potrivit care sa fie suficient de curajos incat sa le culeaga. Sper ca te'am ajutat :]!

| 5SOS a răspuns:

Pentru ca baietii nu au de unde sa stie daca aceea fata il place daca nici nu te uiti la el.Eu sunt genul de fata care nu e timida cand vine vorba de baieti.Totusi odata cand eram in parc cu colegii si colegele mele ne jucam adevar sau provocare si o colega m-a pus sa il imbratisez pe baiatul de care imi place iar eu am refuzat nu stiu dc, si dupa un timp am observat ca am fost o toanta. Data viiitoare o sa il imbratisez laughing

| X a răspuns:

Nu e nici 50% adevarat ce spui tu acolo, nu sunt respinse de baieti.Un baiat cand vede un grup de fete frumoase se uita la ele. Daca fetele i fac cu ochiu sau arata ca sunt interesate se duc la ele.In cazul fetelor timide se este frica sa arate ce simt si nu lasa sa se vada interesu.Eu unu sunt cu o fata care era timida odata...acu nu mai e.Un alt factor ar mai fi discutia.Un baiat in general stie cam ce subiecte sa discute cu o fata adica sa nu se plictiseasca insa au nevoie de putin ajutor si din partea fetei pentru ca nu va mai sti ce sa vorbeasca si se va simti stanjenit.Deci pe scurt fetele timide nu arata ce simt cea ce face ca baietilor celor adevarati nu "smecheri de smecheri gogaie" sa se sperie de un refuz sau nu stiu cum sa intretina relatia.E nevoie de 2 persoane...

| Radioactive a răspuns:

Probail pentru ca baietii prefera o fata mai indrazneata, mai tupeista(de ce nu si TPU-ista?), mai zgomotoasa(nici prea rau)...baietii au in general tupeu, nu vor o fata nica care sa ii domine, dar nici o fata prea cuminte si "moale" care sa nu aiba curajul sa scoata un sunet, sa-si exprima parerea sau care sta prea retrasa. Au de obieci o pasiune pe fetele populare.

| Andreea50 explică:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!

| Broadband a răspuns:

Poate ajung cu ele in pat si se roaga de ele sa faca sex,
ca sunt timide
mai bine cu una care stie ce vrea :d

| THCC a răspuns:

De cocalari da, de baieti normali care au ceva in cap nu.

| Cioco97 a răspuns:

Simcer nu stiu cum sa iti spun pentru ca asta ma intreb si eu.probabil pentru ca sunt niste nesimtiti si le place sa le faca sa se simta prost in fata altor persoane.Chiar nu stiu exact de ce se compora asa.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te înțeleg. Și eu mă simt și sunt la fel.
Ar fi două motive:
- suntem considerate fraiere. Ei cred că, dacă nu suntem tari în gură, înseamnă că nu știm ce să le spunem și nu avem curaj să ne punem la mintea lor de doi bani. Nu trebuie să bagi în seamă asta. Fraieri sunt ei fiindcă noi îi ignoram, dându-le cea mai bună replică astfelwinking.
- ne consideră înfumurate. Așa e în cazul meu uneori. Nu de puține ori mi s-a reproșat că le vorbesc cu superioritate. Consideră că ne izolăm fiindcă ne-am crede mai bune decât ei și că nu avem nevoie de compania lor.
- consideră că nu îi vrem în jurul nostru fiindcă nu le dăm atenție.
- în general, persoanele izolate au câte o problemă și sunt ironizate, ori dacă un șmecheraș din ăsta de cartier ar intra în vorbă, așa cum depinde el de părerea celor din jur, ar fi ironizat și el. Unui băiat adevărat nu i-ar păsa și ar trece peste toate aceste răutăți și ar apăra persoana respectivă.
Dacă tu ești cea cu problema, încearcă să devii mai sociabilă. Arată-le adevărata ta fire, stai relaxata. La început e mai greu, te simți incomod dar cu timpul vei învăța care e faza cu comunicareawinking. Încearcă uneori să îți ții părerile pentru tine, dar nici să nu minți, să nu pari sălbatică sau respingătoare. Fii amabilă, politicoasă, glumeață și vei vedea că se vor lipi de tinewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii care ocolesc asemenea fete, sant prosti si inculti.cu asemenea fete baiatul trebuie sa fie rabdator,sa fixeze intalniri,sa intretina discutiile, sa le faca sa rada, sa capete incredere in ei si in ele insele.si asa se va lega o relatie stransa si de durata.deasemeni fata trebuie sa dea semnale ca nu-i este indiferent baiatul.e mai greu dar merge.eu m-am casatorit in 7 luni cu o asemenea fata.si avem 20 de ani impreuna.acuma nu-i mai tace gura. vorbeste cat doi ca mine.inainte vorbeam numai eu.ce tie si cu viata asta.te intoarce la 180 de grade.

| PetronelaBurlacu a răspuns:

Sa stii ca nu neaparat sunt respinse dar dupa cum stim toti cam asa se intampla mere si stii pentru ce. baieti vor fete indraznete adica nu una cu care sa nu ai nici macar ce sa vorbesti. celor care sunt timide le spun ceva foate sincer. fetelor gata lasati timiditate fiti mai nebune si mult mai indraznete si o sa aveti toti baieti la picioare! pup sper ca te-am ajutat funda