| belieber4ever a întrebat:

Va rog spuneti-mi ce cadou sa-i iau sau sa-i fac mamei, va rog cat mai repede[FUNDAx]

7 răspunsuri:
| lav_5349 a răspuns:

Ceva cat de mic...[nu sa fie ceva scump]dar sa fie ceva facut de tine si sa il dai din toata inima! spre exemplu o felicitare[facuta de tine]dar daca nu te pricepi la chestii de genu` asta.cumpara`i un parfum fainutz...o esarfa dragutza.bratati ceasuri chestii de genu.si,daca nu e pers care sa poarte chestii de astea[adica e ceva mai credincioasa cauta sper exemplu o tablita cu cele 10 porunci(eu asa i-am luat mamei mele anul trecut de 8 martie)]

| Cosmin a răspuns:

Probabil, cel mai pretios cadou oferit mamei tale de 8 martie este modul in care tu ii poti arata dragostea ta fata de ea, felurile prin care o poti face fericita zi de zi; cu siguranta asta conteaza de 1000 mai mult decat orice cadou fizic oferit. Insa, daca ar fi sa-ti dau un sfat, incerca un cadou care sa ii fie aproape mamei tale zilnic si care sa ii aduca aminte de tine, ca fiica, mereu. Un sfat: in dimineata zilei de 8 martie, zii cat de mult o iubesti si multumeste-i pentru tot ce a facut, face si va face pentru tine. Cu siguranta va ramane mai mult decat impresionata!

| anonima13 a răspuns:

Un buchet de flori e cel mai bine sa fie niste flori finute si freshwinking

| tweety_7192 a răspuns:

Pai, ar fi frumos daca i'ai face tu ceva...
Daca nu, cumpara'i ceva ce stii ca are nevoie sau ii place, de ex:

1.Parfum(gasesti la AVON multe faine)
2. Un set de ingrijire a corpului
3. Farduri de pleoape
4.Un ceas
5.O rochie
6.Un set de cosmetice
7.O geanta
8.Un sacou frumos
9.Un set de rujuri
Gasesti multe produse profesionale la AVON de ex de la Spa sunt foarte bune produsele, gentile sunt deosebite, eu de acolo imi cumpar produsele si pot spune ca acum sunt si reduceri :X Sper ca te-am ajutat:*. funda? :d

| KoreaJapan a răspuns:

Spune-i simplu : mama, te iubesc! e cel mai bun cadou.

| samur1 a răspuns:

Fa curat in casa si va fi f bucuroasa...

| tiriboxi a răspuns:

Buna,cel mai frumos cadou pe care eu te satuiesc sa-l daruiesti de ziua femeii este un buchet de trandafiri rosii, pune in el o felicitare scrisa de tine, daca bugetul tau permite pot sa recomand o trusa de ingrijirea fetei www.youtube.com /sonya skin care collection.pentru detalii contact; tiriboxi@gmail.com