Sper ca nu esti unul de genul :fam mortu va sosit coscigul sau...v-a pelcat frigiderul... uite aici cateva mai bune: dar nu ai specificat al tel sau pe strada asta e aiurea iti spun de tel :"Alo, (anonim), u esti muica, te rog eu raspudne-mi georgele, mai georgele, georgel tu esti, georgel mi-ai promis un pahar de vinulet sau tuiculita ca nu mi-ai dat toata doza de azi, in schimb mi-ai dat niste tigari cu airba de proasta calitate ma georgele" sau "Sa nu mai raspudenti niciodata la telefon timp de 10 minute ca cel care av suna va fi curentat" apoi suni din nou si tipi, sau " Consumator inrait de bere, tocmai ai castigat o aventura cu o blonda fara dinti cu parul alb si *** al sub brat", frate astea-s putien din cate stiu si cate iti fac ep moment, mi-a venit in minte deja una: "Buna ziua, ati comandat o pereche de chiloti sau o husa de camion?" in fien bafta
Buna!
Eu am sa iti dau ce gandesc :
1. Unge cu ulei podeaua, iar cand cineva merge pe ea sa alunece ).
2. Trage vanturi cand nimeni nu se uita, si da vina pe cine va
3. Pisa`te in chiuveta, incat cine se spala... stii tu )
4. Pune piper si sare in ciocolata cuiva cand nu se uita
5. Pune`i unei pers. ( in timpul somnului ) Niste apa pe mana, sau pe pantaloni ).
Cam atat. BAFTA!
Buna!
Am ceva sati zic acum, dar. sa nu crezi cas nebun de o fi nu stiu dar poate fratimiu nu mai poate sa **** in pijamale si a mancat sarmale o mai tras si o besina si o explodat roata de la o masina
Nu stiu ce sa mai zic ca ma scarpin in buric sper ca team inveselit sa nu crezi cas un ticnit eu cred ca sunt amuzant funda ca de nu te bat!
Bafta.
anonim_4396 întreabă: