| Oxy_2697 a întrebat:

Va rog spuneti-mi si mie cum sa ii spun la un baiat ca vreau sa iau o pauza si sa ramen amici.Eu il iubesc si tin la el dar observ ca vrea sa isi bata joc de mine. El nu stiu daca ma iubeste nu se arata. El vrea relati intime eu nu. El inainte era un mare vagabont. Oare asta il schimba sau ramane tot asa? Va multumesc. Cu stima si respect Oxy

4 răspunsuri:
| SeNyS a răspuns:

Pai daca tu simti, ca nu e potrivit pentru tine, ca nu te iubeste cel mai bine e sa va despartiti, spune-i ca relatia voastra nu merge si ca ai nevoie de alt gen de baiat!

| cris05 a răspuns:

Daca vrei sa continue relatia fa-l sa constientizeze despre ce e vorba! Adu-l cu picioarele pe pamant, poate il strica anturajul. Un baiat recunoaste mai greu chestia cu"te iubesc". Daca inainte era un mare vagabont. omul se schimba, se mai cuminteste! Il stimulezi u sa vezi catelusul tongue. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi sincera si spune-i in fata ce ai de zis. Daca te intelege o sa ramaneti amici sau nu va mai vorbi cu tine ceva timp big grin asta in cazurile bune happy

| adryan_6339 a răspuns:

Deci parerea mea este sa-i zici ca vrei o pauza pentru ca nu te simti bine si ca ai avut ceva probleme in familie, ceva certuri sau alte chesti dupa mine cred ca va accepta asta dar nu stiu daca e valabila si cu despartirea asta tongue... sau spune-i ca nu va merge cu voi adica nu sunteti potriviti unul pentru celalalt. asta e o directa dar cred ca va merge si asta laughing bfta