Te ține de amantă, asta e clar.
Acest fapt ar trebui sa te puna pe ganduri si sa nu mai plangi dupa el, că nu merită.
"astazi am aflat ca iubitul meu nu e divortat cum ar zice."
cu alte cuvinte este casatorit si te foloseste ca pe o amanta?
este cazul sa renunti la el, este doar un tip de barbat meltean care se crede macho in sinea lui...inseland 2 femei
nu este cazul sa te pacientezi nu toti sunt ca el, DAR MAI SUNT DESTUI CA EL
cel putin cu el este bine sa o termini! mai bine singura decat cu hahalere
El nu te iubeste, si nu este ok ceea ce faci tu sa i distrugi caznicia, ce a fost a fost, acum el este cu altcineva, tu esti de domeniul trecutului, tu ai cu acest barbat copii? Sau ai copil cu fostul sot? Si de ce ai divortat? Ai vrut sa te reimaci cu fostul din tinerete? El s-a dovedit a fi un mincinos, va vrea pe amindouă, prima este sotia iar tu amanta.
Da-i pace astuia si nu te incurca cu un om insurat, ca distrugi o casnicie si ii lasi copilasii pe drum.
Mai lasa-ma naibii cu durerea, odata ce esti trecuta printr-un divort, dar te bagi in casnicia altuia ca sa o distrugi.
De ce? Chiar nu gasesti destui barbati care sa te sexuiasca?
Vrei musai sa distrugi o familie, pentru bunul tau plac si ambitie?
Nu m-am bagat deloc.Are copil la master, era divortat si ne-am reintalnit in comuna bunicii mele.Si eu am baiat mare
Conform declaratiilor tale de aici, esti destul de implicata in relatia cu un barbat insurat caruia nu vrei sa-i dai pace...
"Ne intalnim, ne vedem dar nu am curaj sa il intreb nimic..."
"Nu stiu ce sa fac si cum sa ii spun,, nu as vrea nici sa il pierd. "
Deci pentru tine nu are nici o importanta ca-i distrugi casnicia, tu stii una si buna, ca nu vrei sa-l pierzi.
Te minte, te blochează când nu îi convine ce aude, te-a căutat fiind încă însurat.
Da, e clar un om valoros, visul oricărei femei, eu zic sa alergi după el în continuare.
De ce nu ai curaj sa il confrunti? Cere-i decizia de divort si se rezolva lucrurile. Si daca va despartiti ce? Inseamna ca-i mai bine asa.
Raspunsul cinic e ca te doreste fizic, se pare ca si tu.
Gandeste-te totusi ca destramand o familie (in caz ca totusi divorteza) si incepand o relatie cu un mincions dovedit nu e de viitor.
Confrunta-l cu adevarul si renunta, e sfatul meu.
Din punctul meu de vedere, chiar și în cel mai bun caz, cazul în care divorțează de actuala sotie și se casatoreste cu tine, riști să te casatoresti cu un om care sa procedeze cu tine cum a făcut cu dansa. Se desparte de dansa, te ia pe tine și după își găsește alta femeie când se plictisește de tine. Lipsa de seriozitate.