anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rogg cat mai multe raspunsuri.deci am un iubit... dar si un amik...amiku arata suuuperr cool si cred ca ma place dar il iubesc si pe prietenu' meu si nu stiu ce sa fack amiku imi tot trim. msj, iubitu ii iubit, deci ziceti-mi si nu gen sa-mi askult inima pentru. ca am incercat si nu am reusit, plizzz dau funda!:p

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| SpeciMen a răspuns:

Fa orice. la varsta ta nu conteaza happy peste 10 ani vei uita de amandoi. distreaza-te si traisete.ti copilaria!

| Dony20 a răspuns:

Eu zica sa ramai cu prietenul tau daca te iubeste si tu il iubesti pe el ca amicu daca nu te iubeste poate oricand sa se duca la alta fata si sa te lase balta!
Alege-l pe prietenul tau e mai bine asa ti-o zic din propia experienta.
Sper ca te-am ajutat.

| carminaburana43 a răspuns:

Pai,a aparut ispita! Care este nu numai la baieti dar si la fete! Cind eram tinara si eu aveam ispite poate as avea si acum.Dar se pune intrebarea cu care din cei doi ai vrea sa traiesti pentru o viata? Ai grija ca celalat sa nu cumva sa te vrea doar pentru o aventura.Ca pe urma aventura se consuma si ramai intre doua scaune.

| rrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Ramai cu iubitul, si dai de inteles amicului ca nu vrei decat sa ramaneti amici.

| Roxyuy a răspuns:

Vezi cu care ai mai multe lucruri in comun, care are mai multe calitati.iar daca zici ca iti iubesti iubitul, nu cred ca ar tine cu amicul ca te-ai gandi tot la iubit.

| alintush15 a răspuns:

Hmmm__pai daca e super cool atunci probabil multe fete fug dupa el__la el te atrage aspectul fizic insa, ulti baieti cool se comporta ca si cum ei ar fi regi__nu stiu cum sa-ti explic aici depinde si decit timp sunteti impreuna___daca tii la prietenul tau pai atunci ar fi cazul sa ramii cu el __dar eu nu pot sazi sfatuiesc ceva concret pentru ca nu ii cunosc poate ambii te merita dar eu zic sa nu risti tu singura ai scris iubitul e iubit___amikul te place dar nu-i fapt ca te si iubeste in a place si a iubi este o diferenta___sper ca ti-am fost de ajutor si ai grija de tine:*:*:*:*:* pa pa

| sandulachedragos a răspuns:

Depinde cati ani ai. eu sunt contra grabei. tu hotarasti cu cine. spre cine inclina balanta in mintea ta? cam repede sa alegi.
nu da vrabia din mana... totusi ar trebui sa ai alte preocupari decat asa ceva. desteptaciunea se ia din carti, minim una pe saptamana. Ai carte ai parte! stud med gen

| alintush15 a răspuns:

Hmmm__pai daca e super cool atunci probabil multe fete fug dupa el__la el te atrage aspectul fizic insa, ulti baieti cool se comporta ca si cum ei ar fi regi__nu stiu cum sa-ti explic aici depinde si decit timp sunteti impreuna___daca tii la prietenul tau pai atunci ar fi cazul sa ramii cu el __dar eu nu pot sazi sfatuiesc ceva concret pentru ca nu ii cunosc poate ambii te merita dar eu zic sa nu risti tu singura ai scris iubitul e iubit___amikul te place dar nu-i fapt ca te si iubeste in a place si a iubi este o diferenta pa pa

| alintush15 a răspuns:

Pai daca e super cool atunci probabil multe fete fug dupa el__la el te atrage aspectul fizic insa, ulti baieti cool se comporta ca si cum ei ar fi regi__nu stiu cum sa-ti explic aici depinde si decit timp sunteti impreuna___daca tii la prietenul tau pai atunci ar fi cazul sa ramii cu el __dar eu nu pot sazi sfatuiesc ceva concret pentru ca nu ii cunosc poate ambii te merita dar eu zic sa nu risti tu singura ai scris iubitul e iubit___amikul te place dar nu-i fapt ca te si iubeste in a place si a iubi este o diferenta pa pa

| VadTot a răspuns:

Iti garantez ca pina la urma il vei insela si iti va parea enorm de rau si vei regreta mult ca ti ai pierdut iubitul asa ca gandeste te bine ce vrei sa faci inainte sa o faci.ok? se merita sa ti pierzi iubitul s au nu?

| Maothecat a răspuns:

Eu zic sa iesi cu fiecare pe rand fara sa afle ca ai iesit cu celalalt si vorbesti cu fiecare si vezi cu care te simti mai bine. cu amicul sau cu prietenul.

| anonimCelebru a răspuns:

Daca ai peste 15 ani sti ce sa faci, daca nu mai asteapta, ce va apuca pe toti de la 12-13 ani cu iubiri...mai vad pe altii ca intreaba si de sex si ei nu stiu sa scrie bine lol

| Sicmao a răspuns:

Eu zic sa lasi deoparte iubirea asta si sa pui mana pe abecedar

| Xgirl a răspuns:

Asta-i chestia ca mi-e frica sa nu cumva sa-l inshel...nu stiu cat ma mai pot(oarekum)controla deoarece sunt o fire foarte puternica dar cand sant in preajma lui (amikului)pur si simplu kad, nu mai am nici katausi de putina incredere in mine, ma prabusesk...

| bi3ncu7zZa a răspuns:

Buna!kiss
Anul trecut am fost exact in situatia ta!sad Din pacate eu am ales amicul rolling eyes si bineinteles ca acesta m-a lasat balta dupa o anumita perioada de timpcrying si eu chiar incepusem sa tin la elcrying Regret si acum ca mi-am lasat iubitul(pe care il iubeam si ma iubea si el pe mine) pentru cineva caruia nu ii pasa de mine! plus ca daca la un momentdat tu si amikul tau (dp ce va combinatzi) ca despartzitzi riscatzi sa stricatzi si aceasta relatzie de amicitzie! crede-ma o stiu din proprie experientza!straight face sfatul meu e sa ramai cu iubitul tau! P.S.: iubitzi-va mult si ai grija de tine! te pup!kiss
sper ca te-am ajutat si nu te-am plictisit asa de raubig grinhee hee kisskiss

| Linda a răspuns:

Incearca sa fii cu cel care-ti place mai mult, (daca ai peste 18 ani) si nu te culca cu niciunul pana esti casatorita.

| harciog a răspuns:

Diversifica-te si tu cu amindoi.Amicul nu vrea decit sa te faca de vreo citeva ori, odata ce stie ca ai prieten.Nu vrea sa te desparta ba chiar cred ca ar fi fericit sa n-o faci.Ce ai de pierdut? Trageti-o si cu el.

| Michell_7762 a răspuns:

Incearca si stai mai mult cu mintea in ora de gramatica, nu am inteles nimic. unii din voi lasa niste intrebari scrise intr-o maniera ca iti trebuie facultate de limbi straine ca sa intelegi ceva.Iar referitor la intrebarea ta iti dau raspuns ...niciodata nu o sa va ea in serios baietii pentru. ca habar nu aveti ce vreti, nu o sa va respecte pentru.ca nici voi nu va respectati si fugiti dupa doi iepuri deodata. restul cred ca il stii.Intr-un cuvant nu cred ca exista cineva pe lume care va poate intelege!