Buna. Pai cum? Tu nu sti sa faci un baiat sa te bage in seama? Mai daca el e mai timid,te bagi tu in seama cu el,incerci sa deschizi subiecte comune. Adica sa vorbesti despre ceva ce iti place si tie dar care sa-i placa si lui! De ex: Nu te apuci sa vorbesti despre oja sau farduri. Sunt cateva chestii pe care trebuie sa le intelegi tu singura.(baietii nu sunt interesati e subiecte femeiesti). Cauti momente sa fiti singuri undeva,eventual ii spui ce simti pentru el,de ce sa tot ti in tine? Sentimentele trebuie exprimate si aratate!
Si in primul rand ar trebui sa petreci cateva zile cu el inainte sa-i spui asta,nu neaparat doar cu el, poate si cu restul prietenilor tai dar sa fie si el acolo, nu stiu include-l in grupul tau de prieteni.
Daca mamele voastre se cunosc nu cred ca au nimic impotriva sa vina el pe la tine sau tu pe la el, va uitati la un film, jucati un joc ceva.
Poti sa gasesti si singura solutii la problema asta. Fi tu insuti dar cand esti in preajma lui ai grija sa arati bine:*bafta.
Si poate ar fi o solutie sa ai incredere in mama ta si sa-i spui ce simti pentru baiatul ala. Mama ta sa vorbeasca cu mama lui si poate s-ar rezolva problema. Ati sta impreuna sub supravegherea lor! Nu cred ca asta o sa va deranjeze. Cand eram mai mica si aveam un prieten il aduceam acasa si asa eram in atentia parintilor si vedeau tot ce faceam, si asa erau de accord sa ma vad cu el de fiecare data! Papa:*
Mdea,chestia e ca nu prea stiu cum sa fac sa intru in vorba cu el.Si nu vreau sa ma 'cupleze' mama))Mersi oricum!
Pai cum sa nu sti cum sa te bagi in seama cu el?
Mergi si ii spui, buna ce faci? ))
Mie nu mi se pare asa simplu mersi de ajutor oricum.
Sincer asa iti pierzi timpul asteptand sa vina el la tine.
Decat sa stai asa degeaba mai bine incerci orice! Sau o sa astepti asa pana imbatranesti?
Nu ai pentru ce sa imi multumesti, am raspuns cu placere
Ceva probleme? Sau ar trebui sa iti multumesc de ajutor?