Daca ai orgoliul atât de mare și pui mai presus acest aspect decât iubirea le care ar trebui să i-o porți, mai bine îți cauți pe altcineva.
Persoana poate fi de încredere, dar daca tu nu ai încredere în ea, e egal cu 0 oricâta încredere ți-ar inspira.
A consuma carne este moral, asta scrie și in Biblie ca asa am fost lăsați, e Lanțul Trofic, dacă ai auzit de el. Dar una e sa vorbesti despre ce mananci si alta sa vorbesti despre moralitate ceea ce inseamna si corectitudine și educație.
Sunt AroAce. Dar dacă aș fi straight, în niciun caz n-aș putea trece peste asta și nici n-aș putea-o considera o persoană de încredere.
? stii dupa ce imi dau seama cat esti de ...hai sa zic naiva? Dupa faptul ca 1. Ma iei in serios si te agiti sa mi raspunzi, 2. Nu esti in stare sa intelegi ca ai niste conceptii gresite apropos de natura umana. 3. Jignesti in loc sa poti purta o discutie coerenta bazata pe argumente si 4 incerci sa fii sarcastica dar nu iti iese ( sarcasmul e ceva caracteristic persoanelor cu iq mai ridicat).Hai ca m-ai inveselit azi dar gata. Ce e mult strica.