| WilliamQoilung2024 a întrebat:

Vă salut! Ați putea trece peste faptul că viitoare soție, înainte de a fi cu tine, a fost amantă?
Adică a avut o relație cu un bărbat căsătorit și ea i-a fost amantă?
După spusele ei, a fost o relație fără implicare emoțională. Era doar sex. Ea nu avea sentimentul că îl împarte cu soția lui.
Poate fi o persoana de încredere, cu care să îți legi destinul?
Trebuie să fac mențiunea că a spus de relația ei, în care a fost amantă, după un an de relație cu mine.
Din spusele ei, nu a spus de teama de a nu mă pierde.
Ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Daca ai orgoliul atât de mare și pui mai presus acest aspect decât iubirea le care ar trebui să i-o porți, mai bine îți cauți pe altcineva.
Persoana poate fi de încredere, dar daca tu nu ai încredere în ea, e egal cu 0 oricâta încredere ți-ar inspira.

50 răspunsuri:
| Anonim240 a răspuns (pentru TheGentleman):

A consuma carne este moral, asta scrie și in Biblie ca asa am fost lăsați, e Lanțul Trofic, dacă ai auzit de el. Dar una e sa vorbesti despre ce mananci si alta sa vorbesti despre moralitate ceea ce inseamna si corectitudine și educație.

| ALM2000RO a răspuns:

Sunt AroAce. Dar dacă aș fi straight, în niciun caz n-aș putea trece peste asta și nici n-aș putea-o considera o persoană de încredere.

| sofisis a răspuns (pentru Anonim240):

Fals. Foarte foarte fals ce spui acolo.

| Anonim240 a răspuns (pentru sofisis):

E fals pentru educatia ta lipsa

E clar ca la ce nivel de educatie ai tu...nici nu merita sa-mi racesc gura. Fii tu "experta" in caracterul femeilor laughing))))

E clar cum ai fost educată de parintii tai. Te ducea maica te pe marginea drumului la tiruri?

Exactwinking Wow....chiar esti experta laughing))))

| sofisis a răspuns (pentru darrio2007):

De pe la a 3 a incolo o sa inceteze sa ii mai pese laughing))

Bine că recunoști laughing

Da bineinteleswinking Ce rost ar avea sa neg in fata ta? E clar ca m-ai nimerit si stii mai multe despre mine decat stiu eu. Doar esti "experta". Ma-nclin happy

Noapte bună, că ți e somn și de acum delirezi

Ia uite...te pricepi si la autocaracterizari. Super. Bravos.

Vorbeste singură, piți! Am treburi mai importante de facut decat sa te educ eu a doua oara despre ceea ce inseamna moralitatea

Oh nu! Cine o sa ma educe? O sa ajung iar pe centura la tiristi crying( Oh well...

Du-te și bagă-te in seama cu altcineva. Ca duci lipsa de atentie vad

Tu te ai bagat in seama cu mine. Eu vorbeam cu Ray?

Uita te mai sus si vezi la ce comentariu ai raspuns, piți.

Credeam ca raspund la alta postare cu ultimul comentariu? Piti era porecla celei mai bune prietene din generala. Mi e dor de ea acum ca tot spui piti. Of ce mi faci tu mie. Ma lasi si needucata si cu doruri.

E bine, noapte buna, ca ai noapte in loc de minte

? stii dupa ce imi dau seama cat esti de ...hai sa zic naiva? Dupa faptul ca 1. Ma iei in serios si te agiti sa mi raspunzi, 2. Nu esti in stare sa intelegi ca ai niste conceptii gresite apropos de natura umana. 3. Jignesti in loc sa poti purta o discutie coerenta bazata pe argumente si 4 incerci sa fii sarcastica dar nu iti iese ( sarcasmul e ceva caracteristic persoanelor cu iq mai ridicat).Hai ca m-ai inveselit azi dar gata. Ce e mult strica.