| Roliii a întrebat:

Va Salut, am o porblema, nu stiu ce sa mai fac cu parintii, ei efectiv nu ma lasa sa traiesc, ei nu inteleg in nici-o dimineata cand sunt liber ca as vrea sa dorm( am parte de somn putin si imi distruge sanatatea in timp), nu vor sa ma intelegea cu absolut nimic din ce am nevoie, nu vor sa inteleaga in nici-o zi a anului ca am de invatat pentru facultate, sau ca acum as sta in liniste, sau daca am o parere aia nu conteaza si e ignorata cu nepasare, si dupa tot ei ma intreaba ca de ce n-am invatat, de ce nu ma descurc si ca de ce am restante, incerc sa nu izbunesc de nervi, de multe oro sunt intrebat de ce "am scapat din lesa si nu vreau sa ma comport normal" nici n-am avut o copilarie linistita din cauza a numeroase scandaluri la care am asistat, stiu ca ar trebui sa ma mut urgent din casa asta si vreau asta. Dar pana atunci un sfat cum pot sa le rezist?

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bla bla bla, muta-te singur.
Suspenda facultatea si angajeaza-te cat sa te poti muta in alta parte, daca altfel nu se poate. Lucrezi in strainatate un an, vii in tara si te intretii inca un an in facultate din banii stransi. Mai bagi un Glovo sau Uber/Bolt in timpul liber.
Cand parintii sunt nasoli, te separi de ei.
Smiorcaiala nu rezolva nimic, decat daca astepti sa i se faca cuiva mila de tine, sa te adopte adult.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Te muti ACUM.

| Celcestietot a răspuns:

Salut! Le spui ca atunci cand termini de invatat ii vei ajuta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută-ți gazdă ori chirie.

| literallythesamebruh a răspuns:

Singura modalitate să le reziști ești chiar tu, trebuie să ai o inimă de fier. Țintește-ți mintea spre faptul că după ce te vei muta, vei avea liniște, și ignoră toate apropourile pe care ei ți le bat.

| Anuket a răspuns:

Trebuie să aibă și ei activitate.
Cu riscul să pari nesimțit și să te alunge ei din casă, îi ignori.

| TheStrategist a răspuns:

Cel mai bine te muți.

| meli120 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la o Biblioteca/sala de lectura sau chiar prieteni sa inveti.
Referitor la somn, nu prea ai ce sa faci, doar sa incui usa.
Daca ai incercat sa le explici si nu au inteles nimic din asta, atunci e destul de nasol.
Poate daca ar intalni alti oameni de varsta lor care au un copil de varsta ta, ar avea o oarecare sansa sa mai influenteze ceva...