| Roliii a întrebat:

Va salut! Am si eu o problema, nu mai am cum vorbi deloc si problema principala nu e ca n-am nici cu cine sa port o simpla conversatie ci nu am cui sa-i spun ofurile care ma macina, am doar prieteni si familie nesatoasa, daca ei nu ma baga nicioadata in seama, prietena canci. Sunt ca un apartament fara caldura, adica traiesc degeaba pe pamantul asta, adica sunt chiar asa un monstru sa simt ca n-am cu cine iesi de fapt, ca nu merit nimic?

9 răspunsuri:
| Baton a răspuns:

Iti pot recomanda aplicatia telegram unde poti gasi grupuri unde poti palavragi zilnic cu lumea tongue
Nu ca o sa ii pese cuiva dar nah, macar te asculta cineva. Eu am un grup micut dar nu am sa ii fac aici reclama.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu inteleg de ce mai esti prieten cu ei daca spui ca nu te baga in seama. E clar ca trebuie sa incerci sa iti faci noi prieteni, care sa te aprecieze.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca nu merit nimic?
De aici să începi. De la faptul că ești valoros, că meriți. Apoi restul vine de la sine.

| Lukasssz a răspuns:

Poti sa mergi la psiholog.

| Yuoia a răspuns:

Daca stai in casa, nu ai sa ai niciodata nimic.
Iesi in lume, vorbeste cu cei din jur.

| LordCristobal a răspuns:

Nu mai fii asa dur cu tine!
Ai o perioada mai grea dar nu uita ca dupa ploaie si furtuna va aparea si soarele pe strada ta.
Eu sunt convins ca ai si calitati remarcabile care nu au fost descoperite de ceilalti.Din ce ai spus tu nu prea iti gasesti cu cineva cu care sa stai de vorba.
Mai intai incearca sa te axezi pe ceva care iti place si uita de neplacerile mediului exterior.
Adica fa-ti un stil de viata sanatos(adica sa citesti carti si sa faci sport) si stabileste-ti un obiectiv puternic in viata.
De asemenea incearca sa-ti reactivezi vechile pasiuni care iti aduceau bucurie in viata.
Si incearca sa iesi cat mai mult din casa si sa intalnesti cat mai multi oameni noi.Cu siguranta veu gasi oameni care au interese comune cu tine.
Nu ii mai baga in seama pe cei care te descurajeaza chiar daca sunt din familie sau grupul tau de prieteni.
Hai, capul sus si bucura-te de viata!
Sunt convins ca vor veni si zile mai frumoase pentru tine!

| Irinel15123532 a răspuns:

Spune-i Lui Iisus Hristos problemele tale, si lasa-l sa intervina, fa-l prietenul tau pe cel care te asteapta cu bratele deschise.

Recomand un video pe care il ascult mereu cand sunt cazut si nu mai stiu cum sa ma ridic, cand nu mai vad nimic in viitor, imi aduce aminte ca Dumnezeu imi poarta de grija, chiar si atunci cand totul pare negru si fara sens.

https://www.youtube.com/watch?v=Nxv74DFbjdc&ab_channel=SiempreJesus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să interiorizezi foarte mult, și atunci nu reușești să găsești pe nimeni dispus să asculte, să îți fie alături.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti barbat. O astfel de nevoie, ca spunerea ofurilor, nu ar trebui sa existe la tine. Scapa de ea. E inutila.