| Sawarekh a întrebat:

Va salut!

De ceva timp vorbesc cu o tipa cu 9 ani mai mare ca mine.
Am iesit de 4 ori pana acum, si mereu plateste ea, ma complimenteaza, se poarta nice cu mine.
Iar urmatoarea iesire, a spus ca o sa ne uitam la un film.

Intrebarea mea este, de ce imi ofera asa mare atentie?

Sunt usor mirat de gesturile pe care le face.

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

E clar interes amoros, baftă.
Cazurile de genul sunt destul de rare în cazul bărbaților care nu sunt faimoși dar se întâmplă uneori și nu denotă decât o minte deschisă și o lipsă de prejudecăți de admiratdin partea femeii. Comportă-te normal și lucrurile vor decurge natural și firesc.

33 răspunsuri:
| Sawarekh explică (pentru DracuIa):

Ofticos big grin

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Sawarekh):

Las-o ca saraca de ea e terminata rau rolling on the floor se vede ca a invatat-o bine mamica,sa gaseasca un prost care sa o intretina.Ea nu inteleg ok ba eu platesc masa,dar maine tu platesti micul dejun,asta inseamna respect si egalitate intr-o relatie,nu eu sa iti platesc tie toata ziua si tu sa pui ca smechera bani la banca,ca eu sa platesc utilitatile si toate facturile si tu iar sa pui banii la banca sau sa iti haine cu ei,eu ce fac atunci? Eu muncesc ca prostu degeaba? Asta nu inteleg femeile asta bai tata daca eu platesc tot, tu cu ce ajuti in relatie? Ele inca nu inteleg ca s-a terminat copilarie unde te tinea tacto fara sa faci nimic si platea el tot, acum e randu sa fii pentru altii ce era tacto pentru tine adica in caz ca ai copii, daca n-ai aia e.Dar trebuie sa intelegi ca nu e barbatu prost si femeia smechera rolling on the floor. Atsa e pe principiul responsabilitatile BARBATESTI ca inainte, alea femeiesti nu le mai aduce in discutie ca cum dracu sa munceasca femeia independenta in 2024, IAR DREPTURILE egale.Asta inseamna la ea corectitudine femeia sa stea in puf iar barbatu sa munceasca toata ziua rolling on the floor. Daca o intrebi ce varsta sigur are vreun 30 de ani si 3 pisici langa ea si inca asteapta sa vina printu sa o intretina.

| MarianWLF a răspuns:

Ce inseamna un film mai ales cand vine propunerea din partea ei, tu vrei confirmare acum sau ce? laughing
Lasa mirarea si bucura-te de oportunitate.