| AlexTheFake a întrebat:

Va salut pe toti. Am 14 ani, stau numai cu baieti de gasca si fete cand ies pe afara. Cel mai bun prieten al meu este intr-o relatie cu fata care mi-a placut foarte mult, dar nu sunt sigur ca ea simtea la fel... Dar nu faptul ca ei sunt impreuna ma deranjeaza ci faptul ca ea nu ma baga in seama de cand a aparut el... Eu as vrea sa gasesc o prietena de moment, de care sa ma folosesc cat timp este nevoie.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Rog seriozitate in raspunsuri!

4 răspunsuri:
| Brainn a răspuns:

Mda, sa zicem ca te combini cu o fata, bineinteles la plesneala, cum s-ar simti daca ar afl ca ai folosit-o?raised eyebrows. Am trecut prin cacaturi de genul, doar ca eu am rezolvat repede. b-) rolling on the floor

| Sean a răspuns:

Cum te-ai simti tu sa te foloseasca cineva ca sa faca gelos pe altcineva?
Mai bine nu te baga in relatia lor, nu iti strica prietenia cu el pentru o fata, daca chiar tine si ea la tine atunci ea se va desparti de acel baiat.

| Fiorella18 a răspuns:

La 14 ani esti copil, nu ai nevoie de nici o relatie; asta se vede si dupa felul in care gandesti! Cand vei mai creste vei invata ca lumea nu se invarte in jurul tau, ca tu nu ai dreptul sa te folosesti de nimeni, si ca, facand astfel vei avea numai de suferit. dar astea le vei invata in timp..deocamdata, lasa fetele in pace!

| ellie555 a răspuns:

Risti 2 prietenii (cea cu fata pe care vrei sa o folosesti si cea cu prietenul tau) pentru a avea o sansa cu o fata care nu esti sigur ca te place?