Este chiar nesimțita cu tine. Așteaptă sa se nască copilul ca sa îl poți trece pe numele tău. Apoi te despărți de ea sau când îți mai zice de despărțiri ii zici ca Ok ne despartim. Cred ca s-a învățat ca ești lângă ea orice ar face și oricum s ar comporta sau are pe altcineva. Asa ca după ce se naste copilul va despărțiți frumos și mergeți in judecată dacă nu se mai poate și aia e
Tu ce ai face cu adevărat in situația mea?
Am uitat sa specific ca copilul a fost un interes pentru ea. am fost mințit ca nu poate face copii niciodată. as vrea părerea ta ca fata, ce as putea sa i fac sa se întoarcă roata?
Suna a persoana foarte toxica, nu e de mirare ca se comporta asa.Nu e ok deloc ce a facut, te-as sfatui sa gasesti si un avocat intre timp, sa fii pregatit in caz ca ajungeti sa va judecati pentru custodia copilului.
Mai nou chiar vrea sa gaseasca o soluție sa ma dea afara din Germania? nu e de ras, dar e genul de femeie care își dorește mulți bani. mi-a spus asta și pe fata, cât timp am avut totul a fost roz. Din păcate mi s-a luat permisul de conducere și am rămas fără munca, dar totuși sunt destul de ok și încerc in continuare sa ii ofer ce vrea și primesc înapoi amenințări. E aiurea treaba. ma simt ciudat pentru ca dacă ea nu era însărcinată, nu o suportam nici o zi
Wow. Ce situatie delicata. Ma refeream la un avocat care se ocupa cu obtinerea custodiei, asta daca vrei si tu normal. Poate reusiti sa discutati despre toate problemele astea si sa ajungeti la o solutie. Din cate am inteles din ce ai scris, voi nici macar nu locuiti impreuna?
Nu locuim din motivul ca ea nu suportade fapt nu ma suporta
Eu dacă as fi in locul tău m as comporta Ok ca nu cumva sa nu ma lasă sa trec copilul pe numele meu când se naste. După ce se naste copilul, dacă se comporta la fel ii răspunzi și tu la fel și dacă îți spune sa va despărțiți ii spui Ok ne despartim și mergem in judecată pentru copil. S ar putea ea sa creadă ca face ce vrea cu tine și când va vedea ca treaba e serioasa și ca chiar accepți, ea sa se potolească. Dacă nu, va despărțiți după cum ți am zis și faci toate demersurile sa ți vezi copilul cât mai des, sau sa l iei la tine
Imi pare rau sa aud ca aveti o relatie atat de complicata. Cum iti spuneam mai sus, fie discutati si vedeti daca ajungeti la o solutie pe cale amiabila, fie calea mai complicata. Cred ca ti-ai raspuns si tu la niste intrebari cu ocazia asta. Oricum, e vreun pic de iubire reciproca acolo? Sa nu ajungeti sa va chinuiti mai mult decat e cazul.
Nu mai accepta iubirea ea. numai contează, totul trece. mulțumesc frumos. 015204352688 da mi mesaj pe wap sa îți spun ceva dacă poți, după șterg mesajul
O sa fie bine! Stai linistit. Scuze, nu pot sa fac asta, ti-as recomanda si tie sa iti stergi numarul de telefon de pe internet.
Dacă as știi cum se șterge
Du-te in coltul din dreapta la profil, apasa pe sagetica aia in jos si o sa vezi rubrica "raspunsurile mele", apasa pe ea si o sa vezi lista cu mesajele trimise, si poti alege sa le modifici sau sa le stergi. Succes.
Eu din tot ce am inteles e ca ea e o materialista si se gandeste la bani, eu nu prea cred ca te-a iubit, si a stat numai din interes, presupun ca acolo in Germania va primi ajutor sau vreo alocatie pentru copil, eu zic ca cu ea s-a terminat totul, plus ca daca zici ca vrea sa te daie afara din Germania...
Nu te-ai pus intrebarea ca acel copil poate fii altcuiva? Cand se naste copilu primul lucru ar fi bine sa fsci un test de paternitate
Fugi si mutate in alt oras altfel vei avea de platit o groaza de € pentru copil si tu sula bani ramai sarac toata viata, asa fac multe femei germane. Fiind disparut nu mai stie de tine, eventual spune-i ca te muti in Canada asa crede ca ai plecat din tara sau ii zici ramas bun eu plec langa dumnezeu apoi o blochezi peste tot
Dar ea nu a putut cobora de la etajul unu pana la parter ca i am adus flori și cadou de ziua ei pe motivul ca am venit neanunțat.
Acest motiv se poartă la case mari și nobile, sau ființele cu pretenții de așa ceva. Faptul că este nemțoaică pare nerelevant din acest punct de vedere înafară poate de aspectul că te înjură în Mutter Sprache.
Cearta și nervii pot avea legătură cu o nevroză de lăuzie. Acesta ar putea fi motivul.
Copilul vă leagă, dacă se va naște.
Ce poți face ca să dregi busuiocul.
O ceartă nu se poate susține dacă nu îi dai replica.
Astfel, să mergi la ea anunțat.
Dacă te primește, joci în terenul adversarului, și galeria ( fițele ei de om nobil) e contra ta. Dacă vinzi meciul și o lași să câștige ea în ceartă, câștigi la pariuri. Iar pariul este să o calmezi pe loc. Va aprecia asta inconștient. Astfel, când o suni din nou ca să îți anunți vizita, nu te va refuza.
Sarcina vine cu multe schimbari hormonale si la unele se manifesta prin stari de genul asta. Fii alaturi de ea si incercati sa o scoateti la liman.
Mai pot fi si hormoni de vina, dar da, într-adevăr poate a vrut sa aiba in copil si.
Asteapta sa nască, fa un test de paternitate, daca e al tau recunoastel si împărțiți sarcinile.
Asta e probabil primul "strat" al caracterului ei, nu cred ca vrei sa dai de "miez"...
Cum a sunat asta...
Ehe nepoate, de multe dai in viata, important e sa nu te dai batut
nu esti primul, nici ultimul
Bro,vei suferi mult si bine, daca nu vei pune stop acum! crede-ma, vei plange mult si bine.
i ai permis multe, foarte mult, ea nu se va schimba si indiferent de ce vei face tu se va desparti la final.
orice ai face se va ajunge la despartire.asculta-ma ce iti spun.
din ce ai spus tu e foarte grav.
Înțeleg ce spui și sunt conștient. Dar nu pot lasă totusi o femeie însărcinată in a 6a luna.o sa m-a simt vinovat.voi aștepta momentul sa se nască copilul