Ești prietenul ei de companie, nu visa la vaginul ei ca te considera fratele ei, vezi sa nu auda ala de 39 te pomeni ca te bate si nu primesti nimic
Sfat din partea mea: evita cenusaresele. Par victime, dar nu sunt.
S-au bagat singure in kcat, iar de obicei este alegerea lor legitima. Vor un fraier de sponsor, si multe aventuri pe langa. Tie ti se pare ca iti face cu ochiul numai tie, si e ceva special intre voi, dar de fapt le face cu ochiul tuturor, si mai sunt vreo 4-5-19 naivi ca tine, care se pregatesc sa "o salveze".
Nu ai ce discuta cu o femeie care sta intr-o relatie doar de backup. Nu exista scuze pentru asa ceva.
Deci tu atentezi la femeia altuia,e bun si asa rau. Vrei tu sa fie aia femeia ta,zici tu,ori sa fie cu tine sau tu cu ea,tot tu zici.
Hai sa spunem ca o sa fii cu ea,dar daca peste stiu si eu cit timp,tio sufla altul asa cum si tu te-ai bagat peste altul,sau vrei sa te bagi,asa se poate baga si altul peste tine.
Unde pui ca individa,odata ce face cu cineva ceva, fii sigur ca o va face cu oricine, deci nu este de increderee.
Cce hal de femeie este aia care avand acasa barbat, se uita dupa altii?
Sa fim seriosi, aia nu-i femeie serioasa. Iara tu esti un bamblici, pentru ca te dai la femei care is deja in relatii.Tu daca te dai rotund ca ai 27 de ani, arata ca ai si in capu ala tot ceva de 27 nu de 15 pentru ca din ce spui si gindesti,o faci naspa.
Mai vrei si sfaturi ba esti nebun,ne lasi,du-te si cauta una care este singura,lasa femeile altora in pace.
Cind vezi o femeie genul asta singura chestie ce poti sa faci,asta daca ea tear cauta,daca ea insista sa eu tragi,,apoi so saluti din mers.
Stii faza aia cu tradatorii,aia tradau, cand meregeau sa isi primeasca malaiul, i se lua si lui mau ori i se dadea banu si era alungat, cum sa mai ai incredere in omu ala?
Asa si cu fufa asta, pai daca si asta e femeie neam dat dracu, iar tu daca gandesti asa la 27 de ani, la fel.
Sfatul meu este cum am spus, cauta una singura, lasa femeile altora.
Sfaturi nu am. Iti doresc doar sa ai intelepciune ca sa iei deciziile cele mai bune.
Omule, daca voia sa fie cu tine ar fi fost cu tine.
Din moment ce fata are iubit (nu conteaza ce probleme au ei, tu nu esti in relatia lor ca sa stii detalii), nu e interesata de tine.
Daca te place ar trebui să încheie relația cu tipul ăla și să fie asumata, cu toții trebuie sa fim sinceri cu noi și cu cei din jur
Ai o relație și nu ești fericit? O închei și alegi ce e bine pentru tine dar cu condiția să fii sincer cu omul de langa tine
Se pare că tipa caută (poate a și găsit) un bărbat puternic și stabil. Femeia nu se ține doar cu pupături și mângâieri pe coapse. Vezi că femeilor le cam place să trimită semnale false.
Ai foarte puține informații despre ei, iar sfatul meu este să nu te bagi. Riști să pierzi și ce ai acum.
O alegere excelentă. Să știi că este posibil ca ea să dorească o evadare. Dar, ce ne facem dacă între timp "i se pare ceva"? Crede-mă, cu femeile nu-i de glumit. Sunt capricioase și naiba să mă ia dacă te mint, am renunțat de mult să mai caut a le înțelege. Iar nevastă-mea știe asta și câteodată, în anumite circumstanțe, mi se pare că o văd zâmbind diavolește. Suntem apă și foc, noi cu ele. Relax și răbdare, ce-i al tău e pus deoparte.
Eu zic sa nu te complici. Eu merg pe principiul singura si fara obligatii. Daca e vorba de se sex, inteleg frustrarea. Insa ca se te combini cu una care deja e intr-o relatie, ti se pare oky?
Mda, asa mi s-a pus si mie pata pe una cu ceva timp in urma. Tipa tocmai ce iesise dintr-o relatie abuziva de mai bine de 3 luni. Toate bune si frumoase o perioada in care ne vedema, intalniri, sex, o relatie oky din punctul meu de vedere. Dupa o perioada a devenit ceva mai distanta, atunci mi-am dat seama ca ceva nu-i oky.
Se racise treburile, nu prarea interesata sa ne vedem ca la inceput si vorbeam din ce in ce mai putin. Ca sa aflu de la una din prietenele ei, ca a reluat relati cu fostul si ca se mai vedea si cu alt tip pe langa. Deci, e aiurea sa te combini cu o tipa iesita recent dintr-o relatie, sau indecisa. Iti spu din experienta.
Eu inteleg de unde vii tu. La modul ca pe langa faptul ca o gasesti atragatoare o mai consideri si o provocare. Dar vezi sa nu te arzi si sa investesti sentimente si timp aiurea. Faptul ca iti trimite semnale poate fi interpretabil. Fetele in general adora validarea, sa stie ele ca sunt dorite si de alti tipi. Asta nu inseamna neaparat ca vrea si sa se combine cu tine. Decizia iti apartine, mare lucru nu ai de pierdut insa ai grija.
Are rost comentariul asta? tu cand incercai sa iti faci o gagica cautai babe mai mari ca tine cu 15-20 de ani ca sa aiba o casa si salariu mare? Am inteles si ideea ta unde bati! ca sa iti raspund si la intrebare intr-un final ce am eu, pai o vila destul de mare cu etaj, un bmw si nu din 98 si castig undeva la 5000 lei pe luna.
La 27 de ani asa gandeai si tu? imi pare rau ca erai atat de imatur la varsta aia. E logic babacule ca daca o sa fie ceva intre mine si ea o iau direct acasa, imi asum fiecare miscare. Hai ca deja exagerezi, ok fiecare femeie e normal sa vrea o siguranta financiara dar deja tu o dai in extrem nenicule, mai exista si femei normale la cap nu doar fomiste
Majoritatea femeilor isi doresc un barbat ca sa le asigure o stabilitate financiara. Dar de unde stii tu ca cel de 39 de ani nu ii poate asigura acea stabilitate mai bine decat tine?
Bine tataie, plimba ursu ca imi faci chat aici, du te si smotoceste ti nevasta ca vad ca ai luat o razna cu capul.