Trecutul unei femei poate fi ca un cuțit în inima unui bărbat. Acum dacă te-ai însurat cu fata asta ai făcut-o de din iubire. Să fiu sincer și pe mine m-ar deranja ceva de genu'. Dar acum ce ai vrea să faci? Unii bărbați ar zice că să te obișnuiești cu ideea că a dansat în clipuri că unii îi zic "bagaj emoțional" să-u ceva de genu'. Dar eu nu sunt un om de genul și zic: acum tu dacă ai un copil cu fata respectivă să te bucuri de minunea voastră și să te exezi pe viață și copilăria lui. Acum să vezi cum evoluează căsnicia voastră. Dacă, Doamne ferește se întâmplă ceva rău, să rămâi bărbat. Înțeleg această temere a ta. Un bărbat ca tine poate să aibă aceste temeri. Unii zic că trecutul e egal cu ZERO. Dar după părerea mea: Trecutul odată a fost rezervat să fie viitor, a fost la rândul lui și prezent odată. Puțini mai pun accent pe trecutul partenerului. Acum partenera să se fi culcat și cu 30 de bărbați, că nu contează că la pat e de nota 10. Dacă vrei să discutăm mai mult poți să-mi dai un mesaj. Îți pot da mai multe sfaturi. Baftă!
Tu chiar ai crezut-o? La 20 de ani sa mai fi fost maritata de doua ori, e posibil doar la tigancuse, care se marita devreme, la 13-14 ani, dar si asa e greu de crezut. Poate a zis-o doar sa te tachineze, si tu ai luat-o pe bune.
Oricum, situatia e grava, din ce zici, denota ca nu ai incredere nici in ea, desi ai un copil cu ea, si sunteti casatoriti, ceea ce ar trebui sa dea stabilitate relatiei voastre, si nici in tine, daca nu te crezi demn de ea. Cred ca coasatoria a intervenit prea repede, ca trebuia sa mai asteptati pana relatia se inchega bine incit sa aveti incredere unul in celalalt.
Eu zic sa nu iti faci griji. E doar un an de casatorie, dupa ce va trece mai mult tip, vei vedea ca pentru ea tu contezi mai mult decat oricine.
Conteaza? Daca a avut mai multi, stie mai bine cum sa te faca fericit. Scoala vietii nu are FF.
Salut,
Pai cand ai luat-o nu te-ai gandit la trecutul ei sau nu ai stat sa vezi ce e de capu ei?
Ai mai facut si un copil cu ea si acum te intrebi cati barbati a mai avut?
Acum e cu tine, daca merge bine, daca nu asta e.
Nu te mai gandi la trecut, axaza-te pe prezent si viitor!
In primul rand nu mi se pare normal sa stii cu cati barbati a avut relatii, atat nici ea nu te-a intrebat cu cate femei ai iesit! Trecutul este trecut, asta nu trebuie sa ne influenteze viata din prezent.
Asta inseamna daca eu am mai avut alte 3 relatii si al meu ar fi trebuit sa-si gaseasca alta noua, o prospatura. Total gresita este gandirea voastra cu cati ai iesit si cu cati te-ai culcat, este fix problema ei, nu trebuie sa destramati o familie pe ceea ce a facut in trecut ori tu. Voi trebuie sa fiti mai deschisi in cuplu si sa comunicati, ca daca nici nu stii inca ce anume a gasit la tine si a decis sa ramana, este o problema atunci! Mai multe sanse de reusita nu aveti impreuna, daca voi doi aceste probleme nu le rezolvati. Problema e mai nasoala ca acum mai aveti si un copil impreuna, dar na' poate oi spune, gaseste altul care ii va fi tata... Cu toate ca nu este chiar asa de usor sa destrami o familie.
Nu te stresa, ce a fost a fost, conteaza doar cum e cu tine.
Daca si in prezenta ta are apucaturi rele din trecut, atunci da, poate fi o problema.
Fiecare avem un trecut. E important prezentul și viitorul,deoarece din momentul în care a decis să fie cu tine i-a si-a luat un angajament față de tine. Inainte de tine, nu te cunoștea, deci nu ar trebui să te gândești la trecut. Apoi, iubirea nu este geloasă, este răbdătoare și buna. Concentreaza-te să ai o familie fericita si sa te bucuri de ea.
Francezule de ce te-ai repezit asa? Ai crezut ca e ultima?
Nu vad decat 2 variante, treci peste, sau desparte-te de ea, dar nu vad de ce nu ai putea trece peste daca ea are treaba doar cu tine.
Dacă te îndoiești de ce s-a uitat la tine (deși tu nu te crezi atractiv ) : poate ii place caracterul tau și ai calități ca orice om, na!
În cazul tau daca iubești pe cineva îl accepți cu bune și rele, nu trebuie sa te intereseze ce a făcut în trecut trebuie sa te gândești la ce faci acum și în viitor mai ales că aveți și un copil.
Lasă deoparte frustrăriile astea daca fata s-a liniștit și vrea o familie cu tine (o și are) chiar nu trebuie sa te intereseze trecutul!
Pai ai 2 variante:
1) te impaci cu ideea ca asa trecut a avut si mergeti mai departe ca o familie unita si cresteti copilul in ambianta sau
2) te desparti de ea fiindca nu iti place trecutul ei, cu toate ca ar fi josnic sa faci asa ceva dupa ce te-ai insurat cu ea si ai facut si un copil!
Sa nu ti neglijezi copilul niciodata, sa iti continui studiile si sa astepti ce iti rezerva viitorul, daca voi va iubiti... ce a legat Dumnezeu omul sa nu desparta
Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa o iei de nevasta si sa ii faci copii, acum e prea tarziu, ori traiesti cu ideea asta toata viata, ori te desparti pe ea dar daca faci asta strici viata unui copil nevinovat.
Trecutul e trecut.Acum conteaza viitorul.Cand ai luat-o, ai luat-o si cu bune si cu rele si viceversa. Daca ea e de casa daca ma intelegi ce mai conteaza trecutul ei?! Daca o iubesti treci peste. Punct.
Acum depinde si de temeramentul ei. Daca crezi ca intelege slune-i ce te framanta.
Daca te uiti in trecut, asta aduce numai probleme, cel mai bine e sa treci cu vederea si sa te gandesti la ce vrei sa faci in prezent, probabil ca ea nu mai e acea persoana din trecut, iar cu privire la ce o vazut la tine sa te gandesti ca pentru uni oameni nu conteaza aspectu cel mai mult conteaza interioru.