| Georgiana123456789010111 a întrebat:

Va salut TPU... Vreau sa va zic povestea vietii mele : Cand eram mica, aveam 6, ani a murit tatal meu intr-un accident grav de masina,cativa ani mai tarziu au murit bunicii mei,de pe tata,de curand a murit fratele meu innecat iar mama s-a sinucis acum cateva luni, iar bunicii mei au murit datorita bolilor la inima care au fost amplificate de emotiile provocate de moartea mamei.De ce mi s-a intamplat asa ceva? Ce au avut ei de au murit,cu toti? Doar eu am ramas,traiesc bine,am un sot si un copil,dar nu pot sa suport faptul ca nu am cine vorbi, decat cu prieteni.Cu ce am gresit? Ce am zis ca sa moara? Nu cred ca e destinul,nu cred ca asa a fost sa fie! Nu e drept! Ce pot sa fac? Ma simt goala, fara chef de viata...

22 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Asa e. Cand vrea Domnul cu saracul, dintr-o buba-i umple capul, cum zice o vorba. Situatii de genul asta te fac sa iti pui intrebari mari: Este Cineva acolo sus? Ma voi reintalni vreodata cu cei dragi? Nimeni nu poate da un raspuns clar si definitiv. Dar cercetarile moderne din domeniul cosmologiei cuantice dau tot mai mult sa se inteleaga ca este posibil orice. Stai linistita, accepta faptul ca viata este inca un mister, nu numai pentru tine, dar pentru noi toti si concentreaza-te mai mult asupra lucrurilor frumoase. Ca sunt si de astea destule. Mangaie-te cu gandul ca toata lumea se confrunta cu necazuri, nu numai tu. Chiar si cei care aparent au numai succese sunt disperati la gandul ca vor muri si nu vor duce nimic cu ei in groapa. Suntem cu totii pe o "corabie" venind nu stim de unde si indreptandu-ne spre "nu stim unde". Poarta-te frumos cu oamenii, ofera-ti intotdeauna prietenia celor care merita si zambeste cu speranta ca la capatul tunelului trebuie sa fie o luminita.

| NikoIsDirectioner a răspuns:

Este ingrozitor ceea ce citesc aici si mi se pare ca daca ai ajuns cu un sot si un copil esti o luptatoare adevarata! De multe ori se spune ca Dumneazeu ni i-a pe cei mai dragisi pe cei mai rai i lasa, dar numai El stie de ce si cu toate greutatile, a reusit sa-ti dea un sot care te iubeste si un copil cred ca minunat, conteaza ca sunteti sanatosi si la casa voastra. Nu tu esti de vina pentru decesul lor, dar nici altii. ''Tot raul spre bine''. Daca chiar te simti coplesita de situatie, mai bine ai consulta un psiholog

| Georgiana123456789010111 explică (pentru NikoIsDirectioner):

Id-ul meu : georgianacretu13@yahoo.com Multumesc foarte frumos de mesaj happy /

| NikoIsDirectioner a răspuns (pentru Georgiana123456789010111):

Cu foarte mare placere si respect fata de un om atat de special, eu sunt profund impresionata si nu vreau sa critic acest suflet extraordinar, as vrea sa te intreb cati ani ai dar te rog raspunde-mi in privat si iti voi spune tot in privat adresa mea de mail! Numai bine!

| NikoIsDirectioner a răspuns (pentru Georgiana123456789010111):

Daca crezi ca te-a ajutat cu ceva ai putea sa-mi oferi fundita?

| WR104 a răspuns:

Ai cu cine vorbii, probabil nu ai un prieten atat de apropiat incat sa vorbesti cu el absolut orice ca si cu o mama sau un frate, sora.Servici ai? Poate ai prea mult timp liber ai nevoie de o schimbare de o noua activitate care sa te solicite din punct de vedere emotional, mental.

| Georgiana123456789010111 explică (pentru WR104):

Nu,nu prea am...Am servici, am...O sa incerc.Multumesc frumos!

| mihaitaLGP a răspuns:

Nu sunt in pielea personajului pentru a concepe cat este de greu.

Nu este vina ta, iti asumi o foarte mare responsabilitate.
Accepta si depaseste acest moment.

Iti doresc numai bine si ai grija de tine.

| adrew a răspuns:

Da e foarte trist si tragic ca ti-a murit toate familia, insa tu acum ai o familie noua pentru care merita sa traiesti

| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei.
Deci cred ca intrebarea asta e pusa la caterinca insa daca nu e eu te sfatuiesc sa te linistesti si sa nu te mai framante acum gandul.
Uneori Dumnezeu incearca oamenii prin intamplari cumplite ca un fel de test prin care sa treci ca sa te vada daca esti capabila sa intri in Imparatia Sa. Cat despre familia ta, asa le-a fost scris, sa moara toti insa numai tu sa ramai in viata, dar nu te stresa atat deoarece fii sigura ca ei au ajuns intr-un loc mai bun. Stiu ca nu este drept insa incearca sa treci peste asta cu ajutorul sotului, si la faza cu " ma simt goala, fara chef de viata " gandeste-te bine deoarece ai un copil care depinde de dragostea, grija si atentia ta.
Sper ca te-am linistit cat de cat happy
Pa.

| Georgiana123456789010111 explică (pentru Ađřıαηηα):

Nu e pusa la caterinca, pare stupida! Stiu ca povestea mea e una stupida! Stiu ce crezi... Cat despre copilul meu...Il iubesc, imi dedic tot timpul lui, dar ma dore ca mereu ma intreaba de parintii lui si de unchii lui si mi-e greu sa-i zic!

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru Georgiana123456789010111):

Nu, nu pare stupida doar ca prea multa suferinta pentru un singur om asa ca este cam greu de crezut daca nu esti trecut prin asa o viata plina de obstacole ca a ta. Cat despre copilul tau depinde si ce varsta are si daca poate sa inteleaga. Daca are sub 10 ani ar fi bine sa incerci sa-i ascunzi tot adevarul [ ca sa zic asa ], dar daca are peste 10 ar trebui sa incerci sa il lamuresti, dar mai pe ocolisuri, pentru ca daca nu ii spui la un moment dat isi va da seama si poate ca o sa te condamne ca nu i-ai spus adevarul.

| LikeACandyxD a răspuns:

In primul rand, imi pare extrem de rau pentru ce s-a intamplat. Nici un om nevinovat nu merita asa ceva. Daca simti ca esti intr-o depresie vorbeste cu un pshiolog. Incearca sa iti distragio atentia de la asta cu ajutorul sotului, a parintilor. Altfel risti sa te piarda si ei.
Bafta draga mea si toate cele bune!

| Georgiana123456789010111 explică (pentru LikeACandyxD):

A parintilor? Pai ei au murit!

| LikeACandyxD a răspuns (pentru Georgiana123456789010111):

Scuze, vroiam sa zic copii.

| sanatatesiviata a răspuns:

Unele lucruri in viata se intampla deoarece fiecare actiune are si o reactiune (in fizica), sau cum spune Iisus Hristos in Biblie: culegeti ceea ce semanati.

Tu nu ai nici o vina fii optimista, ai nadejdie in Dumnezeu (daca esti crestina).

Pentru un ajutor mai bun, mai detaliat trimite un mail catre Maica Siluana Vlad prin linkul: http://www.sfintiiarhangheli.ro/maica-siluana-va-raspunde

Asemenea pentru sanatate mintala, emotionala si sufleteasca a se vedea si conferintele utile de aici:
- Pr. Nicolae Tanase: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/122-pr-nicolae-tanase

- Maica Siluana Vlad: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/127-maica-siluana-vlad

Simplifica-ti viata, nu mai pune la inima lucrurile pe care nu le poti schimba.

Urmeaza un stil de viata sanatos, alimentatie sanatoasa, miscare, somn la ora 22:00 optim, miscare fizica, activitati de relaxare si o sa te simti mai bine, o sa vezi Viata este Frumoasa.

Pentru detalii despre ce inseamna stil de viata sanatos vezi : www.SanatateSiViata.ro

Echipa SanatateSiViata.ro

| Bijouu a răspuns:

Asa s.a intamplat,acum ai si u familia ta,vb cu ei, nu.i lasa singuri si pe ei, nu te inchide in u, daca esti intr.o depresie puternica, vb cu un psiholog

| Georgiana123456789010111 explică (pentru Bijouu):

Depresie mi se pare prea putin spus! Si cu cine sa mai vorbesc? Nu am unchi pentru ca bunicii nu si-au dorit sa aiba copii...Psihologul isi face bine treaba dar nu te poate ajuta sa scapi de emotiile traite! Doar te sfatuieste! Nu se pune in pielea ta!

| Bijouu a răspuns (pentru Georgiana123456789010111):

Da,ai dreptate,psihologul decat isi face meseria ta,nu prea il intereseaza asa mult suferinta ta,ai nevoie sa vb cu pers care te iubesc,cred ca ar trebui sa vb cu sotul tau, sper ca te va sustine si va fi langa u, inteleg putin prin ce treci, sper ca vei gasi puterea sa treci peste asta, pentru ca ai un copil care are nevoie de u, si sa fii langa el pentru ca are multe de invatat

| cst24578 a răspuns:

De ce nu i dai funda lui Nikoletuza daca iti placce raspunsul ei?

| danutza88 a răspuns:

Dumnezeu te incearca sa vada cat poti duce, asa a fost sa fie, ai si tu familia ta, pretuieste-o si iubeste-o

| BiancaRus a răspuns:

Drga mea! stiu cum e! mama a avut un accident! si chiar nu stiu dc ti sau intamplat toate aste! dar asa a vrut dumnezeu! sti, viata asta e un test! pe care dumnezeu nil da! iti sunt alaturi si te inteleg, te simti singura.am trecut prin probleme! m-am certat cu ai mei, dar realizasem k eu am tot cemi doresc, ca sunt multi ce nu au parte de asa ceva! draga mea, daca simti nevoia sa vorbim da-mi add pe mess sau vorbim aici! mie indiferent:*