Pai nu te dezamagi ff mult, mai sunt momente cand nu iesi f bine, de ex si mie mi s-a mai intamplat sa ies in poze si mie sa nu imi placa cu toate ca ceilalti spun ca am iesit destul de bine.pai tu gandeste pozitiv,tu sti de fapt ca nu esti urata sa asa,cat partea cu colegii tai nu ii baga in seama,stiu ca e greu,dar daca vei face asta ei nu vor mai zice nimic doarece sti cum se spune"indiferenta doare".pai si partea cu ochelarii incearca sa te pui in valoare folosindu-te de ei,o coafura ceva, un machiaj etc.eu daca asa fi in locul tau sti ce as face, m-as simti bine in pielea mea si as fii tot timpul bucuroasa, crede-ma functioneaza am incercat asta pe propia piele si alte persoane mi-au confirmat-o.nu incerca sa fii la fel ca ei, incearca sa fi tu si atunci nu te vei mai simti complexata. mttt bafta. sper ca te-am ajutat cat de cat. daca vrei sa mai vb lasa un mesaj:*:*:*
@dydy1 fata zice ca nu vrea sa auda ca o vor uita toti si u chiar asta-i zici
Acum, nu le da importanta sau zi-le ce te oftici atat?
Si mie mi s-au intamplat chestii rusinoase despre care au ras mult colegii mei dar dupa un timp nu au mai dat importanta.
Viata merge mai departe cu sau fara filmuletzul acela. nu vor sa mai vorbeasca cu tine? problema lor. daca pentru ei conteaza exteriorul asa mult...
Vreau sa te inveselesc, parerea mea e ca "SuperNanny" e chiar frumoasa, deci...:X fi linistita, timpul le rezolva pe toate.
Eu asi rade sincer daca m-asi vedea in halul ala Razi nu mai fi pesimista este o amintire frumoasa ia-o asa nu mai fii suparata
Te simteai nasol atunci si asa ai iesit.Este uimitor cum starea de spirit este redata perfect de o fotografie.
De ce ii bagi in seama? ar trebui sa le spui ca nu iti pasa de ce zic ei,eu asa as face in locul tau,deci colegele tale te evita,atuncu iti dai seama ca se dovedesc a nu fi niste prietene bune, nu trebuie sa te muti la alta scoala pentru ca asta ar insemna sa fugi de pericol, tu trebuie sa il infrunti sper ca te-am ajutat
Daca iti sunt prieteni adevarati se vor comporta normal cu tine lol daca nu gasesteti alti prieteni si chiar daca vad videoclipul si nu rad inseamna ca sau pus si ea in situatia ta stiu cum e desi am fost dura si mi-am batut si eu joc de cei care si-au batut joc de mine si gandeste-te chiar daca rad de tine mergi cu capul inainte si incearca sa fi dura si sa fie atenta la ore nu la ei cum te striga super nanny scuze uita! succes:* funda?