| ecristinamc a întrebat:

Valnetine's Day
Este un concurs cu ocazia zile de 14 februarie in care trebuie sa faceti un lucru legati de valentine's day:
felicitare, compunere, proiect in power paint, desen. orice legat de valentines day
Premiul este o fundita normal, posibilitatea de a scrie pe blogul meu 10 articole si o semnatura din partea mea+o diploma de cel mai bun proiect desen etc
Deci concursul este valabil pana pe 6.02.2010 iar pe 7 veti afla castigatorul.
Sper sa va dati silinta si nu uitati sa nu dati copy-paste de pe net pentru ca imi pot da seama usorwinking
Spor la lucru

Răspuns Câştigător
| anna_5786 a răspuns:

"Un om, un destin, o lupta, ganduri mai mult scrise decat spuse". cata dreptate...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cine esti sa vreau semnatura de la tine? rolling on the floor

| anca_3211 a răspuns:

Aici nu se da de lucru, ci se raspunde la intrebari pentru a ne ajuta unii pe altii.
Succes!

| ecristinamc explică:

Bizzare cand am spus semnatura ma refeream la o poza cu numele tauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ecristinamc Si ce faci? Imi scrii o dedicatie acolo?batting eyelashes
Baga si un link cu blogul ca ma facusi curioasa, faimoaso:*

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Bun, bun si care este tema? Ca asa as putea scrie de invazia extraterestrilor de pe 14 februarie sau o sinucidere legata tot de ziua asta sau poate ar merge ceva in genul: "Gigi Marocanu' si-a dat palme la fund imbracat in maimuta in fata Palatului Victoria de Valentine's day." Si dupa toata munca asta primesc doar o amarata de fundita, pe care nici macar nu pot s-o pipai. Luna asta e costisitoare pentru noi masculii. Avem asa: Ziua indragostitilor, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie. Trebuie sa ne gandim ce sa luam prietenei, apoi celorlalte fete, mamei si acum mai trebuie sa ma mai gandesc si la ceva romantic. Auzi, stii ce? Dar nu mai bine sa fie dedicatie pentru toate femelele: NU NE MAI PRESATI!

| ecristinamc explică:

Am scris ca tema e valentine's daywinking

| ecristinamc explică:

Va spun de acum castigatorul
Anna
E de fapt singura castigatoare
Pentru ca nu au participat mai multi ei ii dau decat fundita pentru ca ea de fapt nu a castigat ci doar a raspuns caci pentru a castiga trebuia sa concureze

Felicitari anna

| anna_5786 a răspuns:

Eu raspunsesem pentrun alta intrebara blushing era ceva legat de un tanar thinking ehh. oricum. multumesc big hug :*:*:*