| RalucaRaluca567 a întrebat:

Vam spus ieri ca am 18 ani.
Şi o fetiţă de 8 luni şi că părinţi mei nu mai vor să stau la ei tată fetei se implica în creşterea ei şi îmi plateşte şi pensie alimentară vine şi în vizită la fată i-am spus şi lui situaţia cu părinţi mei şi a zis să merg la el cu fata dar noi suntem desparţiţi de 5 luni voi ce aţi fi facut în locul meu aţi
fi acceptat ajutorul lui? Ce sfaturi aveţi pentru mine

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am raspuns si eier, dar vad ca ai ales sa ignori...

Nu ai decat o singura solutie: sa suni la Protectia copilului si ei te vor ajuta pe tine si copilasul sa ajungeti intr-o Casa de Copii, unde tu poti sta pana la 18 ani, iar copilul tau il poti lua dupa ce te angajezi si ai venituri, sa-l poti intretine.

Cat stai in Caminul de copii poti opta sa iti termini liceul si sa iti dai BAC-ul, ca sa poti avea sanse sa te angajeze macar vanzatoare intr-un magazin, fiindca fara liceu si fara diploma aia de BAC te poti angaja numai la munca campului sau la curatenie.

Vezi tu, daca parintii tai si-ar fi facut datoria de parinti, sa te educe si sa te supravegheze strict, nu ajungeai sa ai sex cu barbatii care nu dau doi bani pe tine si nici sa faci copiifara sa ai macar varsta adulta ca sa poti sa-ti iei viata in mainile tale.

| Cipi1212 a răspuns:

Poți sta cu tatăl fetiței tale. Chiar dacă sunteți despărțiți. Măcar de dragul fetiței. Cum au făcut Misha și Connect-r. Au stat de împreună dragul fetiței lor. Acum nu știu care mai este situația.