De la 22/23/24/25 pana la 28 de ani (daca nu vrei sa fi prea batran/a pentru copilul tau, cand va avea varsta de 20 de ani) si daca nu conteaza batranetea pentru un copil/parinte poti si la 30 de ani!
Cand esti capabil sa ii oferi tot ce are nevoie, adica sa nu iti cresti copilu` din banii parintilor si in casa lor 27-28 zic eu
In momentul in care ai un bebe va trebui sa faceti multe sacrificii. Pentru multi ani va trebui sa ai grija de el in feluri diferite care toate vor lua mult din timpul ambilor parinti. vei avea parte de mult mai putina distractie si mai putin sex, si nu veti mai avea timp sa il faceti pe indelete asa cum ar fi mai placut. Lasa-l pe mai incolo, pe la 30 sau mai mult.
Atunci când există iubire în relaţie şi comunicare.
Atunci când situaţia financiară e destul de ok.
Atunci când sunteţi conştienţi de ce sacrifici înseamnă să creşti un copil.
Şi nu în ultimul timp să chiar vreţi un copil.
De la 30 de ani in sus, dupa ce te-ai realizat dpdv profesional. Asta daca vrei sa-i poti oferi tot ce are nevoie un copil. Daca vrei sa-l privezi de o copilarie frumoasa si sa-l cresti in saracie, se poate si mai devreme... Pe la tara fata alea si la 16 ani.
Cred ca varsta potrivita ar fi de la 22 ani.
Dar... mai bine putem spune ca atunci cand ne simtim potrivite pentru a fi mame, atunci e momentul. Sunt unele mame la o varsta destul de frageda care sunt foarte pricepute si grijulii, iar unele la varste inaintate si nu au nicio treaba cu acest lucru.
Eu ti-as zice dupa 30. Eu ma gandesc sa fac bebe la minim 35. De ce? Foarte simplu, trebuie sa stii ca relatia cu sotul este stabila si in puls un bebe e o responsabilitate mare. Eu am caine si imi da batai de cap . Si eu tind sa cred ca un bebe facut ceva mai tarziu o sa fie mai matur decat ceilalti, cul putin din punct de vedere psihic.
Xenia1234567890 întreabă: